Jałowiec to tak przy okazji spaceru po chorzowskim parku

Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Ta czekoladka jest śliczna.

i teraz mam niezłą zagwozdke, czym się odwdzięczyć żeby chciało jej się zrobić miejsce w gąszczu cudownych roślinek.
 i teraz mam niezłą zagwozdke, czym się odwdzięczyć żeby chciało jej się zrobić miejsce w gąszczu cudownych roślinek. 

jak zakwitł bodajże w czerwcu tak do tej pory ciągle zawiązuje pąki ,może już nie tak licznie ale jednak
 jak zakwitł bodajże w czerwcu tak do tej pory ciągle zawiązuje pąki ,może już nie tak licznie ale jednak    Mogę spróbować wysiać ostróżki jak będzie ci nasionek zbywało chętnie przygarnę ,mogę też wymienić jakbyś chciała na kobee
 Mogę spróbować wysiać ostróżki jak będzie ci nasionek zbywało chętnie przygarnę ,mogę też wymienić jakbyś chciała na kobee  

Reniu jeśli tylko zrobi się miejsce to czekają następni delikwenci ,żeby się rozrastać i wiecznie będzie tłoczno.Jednak zawsze jest się czym podzielić więc spoko
 Reniu jeśli tylko zrobi się miejsce to czekają następni delikwenci ,żeby się rozrastać i wiecznie będzie tłoczno.Jednak zawsze jest się czym podzielić więc spoko   To dla mnie przyjemnosć ,ze mogłam poznać tak wspaniałą wesołą ogrodniczkę
 To dla mnie przyjemnosć ,ze mogłam poznać tak wspaniałą wesołą ogrodniczkę  

, dzisiaj wysłałam męża do wąchania Gruss an Aachen, powiedział ze pachnie mocno
 , dzisiaj wysłałam męża do wąchania Gruss an Aachen, powiedział ze pachnie mocno   , i dzisiaj jeszcze raz chodziłam po Twoich wątkach, teraz oglądałam ogród zupełnie inaczej, bo już go poznałam, w styczniu pisałaś że masz białego wawrzynka, a chciałabyś różowego, mówisz - masz, nawet już kwitnie
 , i dzisiaj jeszcze raz chodziłam po Twoich wątkach, teraz oglądałam ogród zupełnie inaczej, bo już go poznałam, w styczniu pisałaś że masz białego wawrzynka, a chciałabyś różowego, mówisz - masz, nawet już kwitnie  , wrzuć mi adres na ów, albo sms-em,  to jak przyjadę na wieś (chyba gdzieś za tydzień) to paczuszkę wyślę.
 , wrzuć mi adres na ów, albo sms-em,  to jak przyjadę na wieś (chyba gdzieś za tydzień) to paczuszkę wyślę. 

. Teraz mi się przypomniało o rosnących obok wawrzynka przylaszczkach .Kurcze przecież chciałam Ci jedną dać dlaczego mi  nie wspomniałaś
 . Teraz mi się przypomniało o rosnących obok wawrzynka przylaszczkach .Kurcze przecież chciałam Ci jedną dać dlaczego mi  nie wspomniałaś  To fajnie ,że doszłaś do wniosku ,ze ta róża to jednak Claude Monet i New imagine
 To fajnie ,że doszłaś do wniosku ,ze ta róża to jednak Claude Monet i New imagine

a "Gorąca Czekolada" apetyczna!
 a "Gorąca Czekolada" apetyczna!