Ach te Twoje cudne dalie

Co to za chryzantema na drugim zdjęciu ???
Fajnie wygląda werbena patagońska w tak dużej kępie
 Ty ją wysiewałaś czy sama tak się sieje ?? u mnie to takie pojedyncze egzemplarze tylko
 Ty ją wysiewałaś czy sama tak się sieje ?? u mnie to takie pojedyncze egzemplarze tylko   
 Pozdrawiam i
 posyłam .
 posyłam .

posyłam .
 posyłam .

Będę miałą co czytać w chłodniejsze wieczory
 Będę miałą co czytać w chłodniejsze wieczory   
  Dopiero na żywo muszę z czystym sumieniem przyznać, że nie ma to jak dalie
  Dopiero na żywo muszę z czystym sumieniem przyznać, że nie ma to jak dalie   Tym bardziej podziwiam twoją różnorodność. Cudeńka
 Tym bardziej podziwiam twoją różnorodność. Cudeńka  

.
 . 

i jaki śliczny ten floks variegata
 i jaki śliczny ten floks variegata   

Ta ostatnio robiona biała też pięknie zarosła
  Ta ostatnio robiona biała też pięknie zarosła  Baw gości, a jak ich przegonisz po ogrodzie to padną z zachwytu i zmęczenia
  Baw gości, a jak ich przegonisz po ogrodzie to padną z zachwytu i zmęczenia  Pozdrawiam
   Pozdrawiam  

. W każdej części przepięknie i w tej nowej na pewno też nie jedno pokarzesz. Już na początku kochane dalie. Pozdrowienia dla Ciebie
 . W każdej części przepięknie i w tej nowej na pewno też nie jedno pokarzesz. Już na początku kochane dalie. Pozdrowienia dla Ciebie 

Czasem po prostu wybór między komputerem a świeżym powietrzem był tak oczywisty, a wakacyjne lenistwo tak kuszące, że nawet forum nie potrafiło przełamać letniej rutyny. Myślę, że pomalutku będę wracała do zwykłego rytmu pracy
 Czasem po prostu wybór między komputerem a świeżym powietrzem był tak oczywisty, a wakacyjne lenistwo tak kuszące, że nawet forum nie potrafiło przełamać letniej rutyny. Myślę, że pomalutku będę wracała do zwykłego rytmu pracy  

Zainspirowałaś mnie do robienia przetworów.
 Zainspirowałaś mnie do robienia przetworów.   Przerobiłam w tym roku 12 kg wiśni i 20 kg śliwek.
 Przerobiłam w tym roku 12 kg wiśni i 20 kg śliwek.