Hawortia od Beny i Echeweria od Kwiato-Maniaczki

Callisia elegans od Anolki

Zroślicha od Deisi

Gasteria od Beny

kombinuj .kombinujCzarodziej_ pisze:Fantastycznie, jestem za pokazuj zdjęcia, będę miał nową inspirację na hodowlę palm domowo-ogrodowo-ustrojkowych tak na święta w bombki obwieszone, latem na dworze a wiosną i jesienią w domu tylko kurde cóż to za hybrydy by mi trza uhodować. Ładnego mi klina zabiłaś, teraz będę dumał nad odmianą dla Ciebie.bayaga pisze: qrna palmę sobie postawie przed domem i bombkami przystroje ale jak toto będzie wyglądać ? masakra...

W odpowiedzi na to przystroiłam swoją różę chińską-ksiądz po kolędzie był w świecie bywały po różnych misjach w krajach ciepłych i odległych, ale oczu oderwać nie mógł.Ale w kuchni był świerk doniczkowy.kati-1976 pisze:Ewo, super pomysł z tą wydmuszką na święta. Tym bardziej ,że śniegu ani widu ani słychu
o matko i córkoEwa Janina Sadowska pisze:W odpowiedzi na to przystroiłam swoją różę chińską-ksiądz po kolędzie był w świecie bywały po różnych misjach w krajach ciepłych i odległych, ale oczu oderwać nie mógł.Ale w kuchni był świerk doniczkowy.kati-1976 pisze:Ewo, super pomysł z tą wydmuszką na święta. Tym bardziej ,że śniegu ani widu ani słychu

Tak Basiu. Tymczasowo na okres zimy,. Jeszcze nie zdążyłam wymienić wszystkich okien, a to postkomunistyczne jest tak wypaczone że nawet uszczelnianie nie pomaga. Wykładzina ma za zadanie chronić doniczkowce przed zimnembasga pisze:Ładniutkie zdobycze!
Czy Ty masz wykładzinę na parapecie? :P
Mam takie samo syngonium-prawie całkiem mi padło ale na szczęście odbiło i teraz jest ciut mniejsze od Twojego.

To dziecię to mój dwuletni synek-Wiktorek. Kwiatek z niego jest niezłyJadzia1 pisze:Kasiu toć to można dostać oczopląsu tyle piękności pokazałaś![]()
Powiec mi kochanie co to za ładne dziecię tam stoi
To jest najpiękniejszy kwiatek

Dziękuję Jadziu w imieniu Wikiego.Jadzia1 pisze:Kochanie synuś piękny, a oczy marzenie i imię ma bardzo ładne