paola1a pisze:Ja dziś objechałam cztery B. żeby kupić to co chciałam czyli po 100 sztuk Queen of night i Claudii. Jednak ceny w B. zawsze najniższe, w marketach patrzyłam to drogie te tulipany. Pamiętam, że 2 lata temu kupiłam końcem września też w B. już te przecenione tulipany, po 1 złoty za paczkę. Można by było poczekać no ale wtedy nie ma pewności że będą te odmiany, które chcesz. Zastanawiam się jak tam tulipany w Lid. Dziewczyny z forów też kupują i sobie chwalą ale nie wiem kiedy tam się pojawią. Ja muszę jeszcze gdzieś upolować jakieś o intensywnej różowej barwie, nie wiem tylko jakie. Wiem, że nie warto kupować pełnych, bo chociaż piękne to szybko giną i po dwóch latach pustka na rabatach.
Przepięknie u Ciebie, a jak się te jeżówki i hortki rozrosną to będzie miodzio

Ja muszę właśnie pod mój szpaler anabelek wrzucić jakieś jeżówki, bo brakuje mi tam koloru a z tym poczekam już do wiosny
Chciałabym bardzo żebyś otworzyła swój wątek

masz taki piękny ogród pokaż nam go!

Myślę, że jeszcze jakieś dwa lata i osiągnę w miarę zadowalający efekt w swoim ogrodzie

Dla mnie pełne tulipany za drogie
-- 28 sie 2016, o 15:21 --
cyma2704 pisze:Anitko cudowny ten szpaler hortensjowy, wspaniała kompozycja. Rozchodniki i jeżówki podkreślają urodę hortensji.

Jaka piękna jabłonka w tle.

Soniu szpaler hortensjowy się powiększy

niebawem wam pokażę.
-- 28 sie 2016, o 15:22 --
Alania pisze:Anitko, przepięknie u Ciebie na rabacie! Tworzysz śliczne zakątki
Pytałam juz na Facebooku, ale jeszcze tu zapytam-jaka to odmiana rozchodnika na górnych zdjęciach? Bardzo mi się podoba

Moniczko uczę się od najlepszych