A tu nasionka

Dorota71 twoja to też za pewne Wiktoria i zakwitnie tak.

Szkoda tylko że te piękne kwitki otrzymują się tak krótko tylko jeden dzień.

asma pisze:Piękne,ale na 10 kupionych przeżyły 4

Fajne doniczkowe ja niestety nie ma do nich ręki albo czasu, ważne że mam ich coraz mniej
 Fajne doniczkowe ja niestety nie ma do nich ręki albo czasu, ważne że mam ich coraz mniej  Pisałaś gdzieś że czujesz jesień ...gdzie? skoro lilie u Ciebie kwitną
  Pisałaś gdzieś że czujesz jesień ...gdzie? skoro lilie u Ciebie kwitną 

Nasionek ma zdecydowanie za dużo
 Nasionek ma zdecydowanie za dużo  W ndz wyjazd więc mało mam czasu...a jeszcze chciałam zrobić porzeczkę czerw,wiśnie,paprykę....nie dam rady
 W ndz wyjazd więc mało mam czasu...a jeszcze chciałam zrobić porzeczkę czerw,wiśnie,paprykę....nie dam rady 

jeszcze nie kwitł .   A co do róż, to ja też kupuję wiele ale przyjmuje się kilka. Wiosna kupiłam duuużo a przyjęły się chyba 2 . zwłaszcza szukam żółtej pnącej. posadziłam już  3 w tym miejscu i żadna nie przeżyła. Chyba najlepiej kupować jesienią
  jeszcze nie kwitł .   A co do róż, to ja też kupuję wiele ale przyjmuje się kilka. Wiosna kupiłam duuużo a przyjęły się chyba 2 . zwłaszcza szukam żółtej pnącej. posadziłam już  3 w tym miejscu i żadna nie przeżyła. Chyba najlepiej kupować jesienią 

,mnóstwo nasion spadało
 ,mnóstwo nasion spadało