Dokarmiałaś je jakoś? Bo to straszne żarłoki. Czy tak same z siebie wybujały?

Uwielbiam je  właśnie tak posiane jak kwiaty
   Uwielbiam je  właśnie tak posiane jak kwiaty   Kiedyś też miałam taki wysoki las przed domem, widać było z daleka, pięknie to wygląda. W tym roku posiałam w cieniu i się zmarnowały, ale kilka jest. W przyszłym posieję w lepszym miejscu--kapitalnie to wygląda u Ciebie . Zresztą cała ta rabata super
   Kiedyś też miałam taki wysoki las przed domem, widać było z daleka, pięknie to wygląda. W tym roku posiałam w cieniu i się zmarnowały, ale kilka jest. W przyszłym posieję w lepszym miejscu--kapitalnie to wygląda u Ciebie . Zresztą cała ta rabata super  

Tak to jest jak myślami zawsze gdzieś się błądzi...
  Tak to jest jak myślami zawsze gdzieś się błądzi...
 Pięknie i kolorowo w Twoim ogrodzie. Ilość lilii i liliowców powalająca. A słonecznikowy gaj to będzie cudowna stołówka dla ptaków. Ja wycinam te duże talerze ( mój M uwielbia ) a te małe zostawiam dla skrzydlatych przyjaciół.
 Pięknie i kolorowo w Twoim ogrodzie. Ilość lilii i liliowców powalająca. A słonecznikowy gaj to będzie cudowna stołówka dla ptaków. Ja wycinam te duże talerze ( mój M uwielbia ) a te małe zostawiam dla skrzydlatych przyjaciół.

. Słonecznikowa ściana to był fajny pomysł
 . Słonecznikowa ściana to był fajny pomysł   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 . 

Niektóre już ładnie wyskubane.
  Niektóre już ładnie wyskubane. 

Po cichu liczę na to, ze ptaki zajmą się ozdobnymi, a dla mnie te większe zostawią.
  Po cichu liczę na to, ze ptaki zajmą się ozdobnymi, a dla mnie te większe zostawią.   

Ta słonecznikowa ściana wyszła sama z siebie - ja jej nie planowałam
  Ta słonecznikowa ściana wyszła sama z siebie - ja jej nie planowałam   

Praktycznie liści nie widać tylko jeden wielki kwiatostan.
 Praktycznie liści nie widać tylko jeden wielki kwiatostan.