Hmm może roślinkę Tacca umieścić w jakimś mini akwarium..? Po niezbyt udanym eksperymencie nie mam ochoty na ponowne sianie nasion. Chociaż przyznam szczerze uważnie obserwuję w swojej kwiaciarni jak się miewa przekwitająca Tacca.. Tam roślina ma może z 17 stopni.
Moje skarby
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Jaki oryginalny stworek.. No piękny 
Hmm może roślinkę Tacca umieścić w jakimś mini akwarium..? Po niezbyt udanym eksperymencie nie mam ochoty na ponowne sianie nasion. Chociaż przyznam szczerze uważnie obserwuję w swojej kwiaciarni jak się miewa przekwitająca Tacca.. Tam roślina ma może z 17 stopni.
To ja typ niepokorny 
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczna ośmiorniczka
Niech szybciutko rozwija resztę pączków i dłuuuugo kwitnie
Niech szybciutko rozwija resztę pączków i dłuuuugo kwitnie
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Jaka przepiekna....
, Art ja tez tak uwazam 8) .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Agnieszka_73
- 200p

- Wanda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agnieszka_73
- 200p

Tak jest, 73 to mój rocznik, na dodatek jestem grudniową ..eee..chciałam napisać panną
:D:D:D Wandziu, ze stylu Twego pisania nigdy bym nie pomyślała, że jesteś babcią
:D:D U mnie córcia kocha zwierzęta, a kwiaty mniej.. Może z czasem coś "zaskoczy" ;) Póki co czekam jak Twoje cuda zakwitną, to i moje oko zbieleje 
To ja typ niepokorny