Zieloni przyjaciele Kati
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oczywiście że wsadziłm Asiu.kwiato_maniaczka pisze:niech Ci zdrowo rosną:) Kochana a wsadziłaś tego dwubarwnego bluszczyka ode mnie? bo wysłałam Ci tego zielonego i jeszcze dwubarwnego?
Sama zobacz

Jak widzisz są tu też inne bluszczyki od forumek.
Nie wiem czy już się ukorzeniły. Boję się tam grzebać. Nic się im nie dzieje, listki nie opadają, więc chyba ma się im na
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

Mi też się bardzo podobają. W dodatku rosną w oczach, a to najbardziej cieszymiluck pisze:Ale super nowości![]()
Bardzo podoba mi się Koleusik odTressi i Peperomka od Tosi.
- kati-1976

Dziś do mojego zbiorku roślinek dołączyła upragniona szeflerka.
Dostałam ją od Antooosi.
Antosiu dziękuję Ci bardzo

Dostałam ją od Antooosi.
Antosiu dziękuję Ci bardzo

- kati-1976

No to teraz lecimy dalej z maluszkami
Skubnięte sąsiadce Kalanchoe

Epipremnum pinatum od Deisi i Tośki

Zroślicha od Deisidosadzona do doniczki z moją zroślichą. Szybko się zakolegowały

Aporocactus flagelliformis od Lucy09

Trzykrocia od Anolki

Zielistka - nie pamiętam od kogo. Miałam dwie(od różnych osób). Niestety jedna z nich padła. To moja jak naraziejedyna strata zcałego zbiorku przybyszów.

I na dzisiejszy The End
Zielistka bonnie od Beny i Zielistka??? od Treisi. Co do tej drugiej nie jestem pewna, czy to zielistka. Moniś liczę na Twoją podpowiedź

Skubnięte sąsiadce Kalanchoe

Epipremnum pinatum od Deisi i Tośki

Zroślicha od Deisidosadzona do doniczki z moją zroślichą. Szybko się zakolegowały

Aporocactus flagelliformis od Lucy09

Trzykrocia od Anolki

Zielistka - nie pamiętam od kogo. Miałam dwie(od różnych osób). Niestety jedna z nich padła. To moja jak naraziejedyna strata zcałego zbiorku przybyszów.

I na dzisiejszy The End
Zielistka bonnie od Beny i Zielistka??? od Treisi. Co do tej drugiej nie jestem pewna, czy to zielistka. Moniś liczę na Twoją podpowiedź