Dziękuję za opinię, a te jak widać? Wstawiam zdjęcia przez telefon i nie jestem pewna jak je widać u Was.

super fotka .Jest bardzo naturalne takie wielkie
 super fotka .Jest bardzo naturalne takie wielkie  Super krajobraz w pełnych rozmiarach to samo z liliami bardzo wyraziste .
 Super krajobraz w pełnych rozmiarach to samo z liliami bardzo wyraziste .
 Pierwsze zdjęcia ok, drugie u mnie wychodzą poza ekran, ale poza tym jest w porządku. Jej, trawkę masz jak z obrazka! I lilie jakie cudne
  Pierwsze zdjęcia ok, drugie u mnie wychodzą poza ekran, ale poza tym jest w porządku. Jej, trawkę masz jak z obrazka! I lilie jakie cudne  Właśnie wczoraj z małżem rozmawiałam, że muszę się do Ciebie wybrać, bo połowa wakacji minęła, a tu nic. Jak tam biegusy? Może jakąś młodzież byś chciała?
  Właśnie wczoraj z małżem rozmawiałam, że muszę się do Ciebie wybrać, bo połowa wakacji minęła, a tu nic. Jak tam biegusy? Może jakąś młodzież byś chciała?  

..., że  moje fotki są trochę za małe i kiepsko widać,  więc sprawdzam,  czy większe da się wstawić.
 ..., że  moje fotki są trochę za małe i kiepsko widać,  więc sprawdzam,  czy większe da się wstawić.   

, a teraz skwar.
 , a teraz skwar. 

Jakoś specjalnie nie dbam o nie . Jesienią jak liście lecą,  to delikatnie lekką plastikową zgrabką je wygrabiam,  ale nie przykladam się zbytnio do tego. Wiosną jest cięcie traw i wtedy wygrabiam co się uda, a co nie, to przegrabiam kamyki i dla mnie jest ok.  Chwasty jak wyłażą, to już niestety ręcznie, ale jest ich niewiele.
  Jakoś specjalnie nie dbam o nie . Jesienią jak liście lecą,  to delikatnie lekką plastikową zgrabką je wygrabiam,  ale nie przykladam się zbytnio do tego. Wiosną jest cięcie traw i wtedy wygrabiam co się uda, a co nie, to przegrabiam kamyki i dla mnie jest ok.  Chwasty jak wyłażą, to już niestety ręcznie, ale jest ich niewiele. 

Może nawet uda się znaleźć siewkę Posłonka.
  Może nawet uda się znaleźć siewkę Posłonka. 

W końcu dotarłam do Ciebie.
  W końcu dotarłam do Ciebie. 

... Piękne foksiki ,,, też posadziłam malutkie i zakwitły... może na drugi rok będą większe
 ... Piękne foksiki ,,, też posadziłam malutkie i zakwitły... może na drugi rok będą większe