Zaczynam - rogalm1 cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum 
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
widzisz Moniko - wszystko dobre co się dobrze kończy  

czasem nie warto zbytnio sie przejmować od razu tylko trzeba pomyśleć o innym rozwiązaniu i jest ok
 i jest ok  3maj się ciepło
 3maj się ciepło

czasem nie warto zbytnio sie przejmować od razu tylko trzeba pomyśleć o innym rozwiązaniu
 i jest ok
 i jest ok  3maj się ciepło
 3maj się ciepłopozdrawiam, Karol
moje wątki

moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko nie podejrzewałam nawet, że takie talenty w tobie drzemią.
Zdjęcia z działki widać , że nadal was przyciągają.
Trudno wam będzie wytrzymać do wiosny. 

Zdjęcia z działki widać , że nadal was przyciągają.
Trudno wam będzie wytrzymać do wiosny.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
Moniko nie wiem czemu nie dostaję powiadomień..a tu takie cudności.
Wiesz, nie umiem frywolitkować Nigdy nie próbowałam bo nie miał mnie kto nauczyć
 Nigdy nie próbowałam bo nie miał mnie kto nauczyć
a jeśli chodzi o aniołki szydełkowe to starsznie wkurzało mnie krochmalenie i układanie, naciaganie... jestem bardzo niecierpliwa.. chcałabym żeby juz stało ... o i przestałam robić
Moniko czasem przechodzimy w życiu ciężki chwile i wydaje nam się, że gorzej już nie może być ... a potem okazuje się, że może... ale potem wszyst ko się odraca i zapominamy, że było nam źle...
ech nie umiem poceszać

Wiesz, nie umiem frywolitkować
 Nigdy nie próbowałam bo nie miał mnie kto nauczyć
 Nigdy nie próbowałam bo nie miał mnie kto nauczyća jeśli chodzi o aniołki szydełkowe to starsznie wkurzało mnie krochmalenie i układanie, naciaganie... jestem bardzo niecierpliwa.. chcałabym żeby juz stało ... o i przestałam robić

Moniko czasem przechodzimy w życiu ciężki chwile i wydaje nam się, że gorzej już nie może być ... a potem okazuje się, że może... ale potem wszyst ko się odraca i zapominamy, że było nam źle...
ech nie umiem poceszać

z uśmiechami Iza  
u liski

u liski
- jolciajci
- Przyjaciel Forum 
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniu witam serdecznie  

Przeleciałam do tyłu kilka stron bo myślałam że coś się stało :o , że może jakaś krzywda ale nie znalazłam wpisu .
 .
Pewnie gapa ze mnie że znależć nie mogę a tu czutam pocieszenia i dalej nie wiem co jest :x
Co się stało , bo o pogrzebie czytałam i współczuję
 , bo o pogrzebie czytałam i współczuję 

Przeleciałam do tyłu kilka stron bo myślałam że coś się stało :o , że może jakaś krzywda ale nie znalazłam wpisu
 .
 .Pewnie gapa ze mnie że znależć nie mogę a tu czutam pocieszenia i dalej nie wiem co jest :x
Co się stało
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola

Ewo, Izo, Jolu dziękuję za ciepłe słowa- miałam trochę nieprzyjemności w szkole, bo jak mi powiedziała dyrekcja nie czuję ducha tradycji  i inne takie pierdołki a rzecz dotyczyła przygotowywanych przez mnie z młodzieżą jasełek- chcieliśmy zrobić ich wersję współczesną i niestety nie wszystkim się to spodobało. Była to bardzo trudna dla mnie rozmowa ale myślę, że wszytko obróci się ku dobremu bo całe grono pedagogiczne pochwaliło mój scenariusz, a na dodatek jako jedyni w Krakowie dostaliśmy zaproszenie do wystawienia tej sztuki i ks. kardynała. Teraz chyba dyrekcji jest trochę głupio i omijamy się dużym łukiem.
Znowu rozpisałam się na temat nie-ogrodniczy....

Znowu rozpisałam się na temat nie-ogrodniczy....

.
 .