MARIO Dzięki za pochwały staram się jak tylko mogę a tu jeszcze nowe hobby tunel foliowy z pomidorami 25
papryki 8 i 3 ogórki. Po przeczytaniu Twojego wpisu poszedłem liczyć sztamowe bo pomyślałem że z rozpędzonego
chwalenia podałem za dużą liczbę a tu niespodzianka okazało się 40 sztuk. Na wiosnę usunołem 3 stare wyrodzone
2 przemarznięte wskutek mojego zaniedbania. Tak ogólnie to one się nie rzucają w oczy ponieważ są po całej
działce rozmieszczone a to z braku miejsca odpowiedniego niektóre cierpią pod drzewami jak również z braku
nasłonecznienia. Wiosną mimo że ciasno to dokupiłem 6 sztuk w tym 2 Rozarium, 2 Charsl Austin i 2NZ. Jednakoż w całej kolekcji 15 kwitnie okazale i te polecam są to: Rozarium, Ks. Monaco,Augusta Luise, Heidi Klum, Leander Lasie i pozostałe NZ polianty rabatowe one bardzo ładnie się krzewią . Pozostałe różne odmiany wielkokwiatowe ,rabatowe one kwitną nie o jednym czasie stąd efekt wizualny jak na 40 sztuk mało efektowny. Na koniec podaję kilka zdjęć co by pokazać możliwie jak najwięcej owych sztamowych.
Pozdrawiam Boguś45.
Zdjęcia do powyższego postu.

Od lewej NZ wielkokwiatowa,Frezja,Rozarium,Charles Austin małe pączki, Bischof wielkokwiatowa i na końcu Golden Rosa.
Od gruszy Rozarium, Heidi Kum, Augusta Luise, Swany jeszcze nie Kwitnie,Ks.Monaco, Violetta,Rosarium x2,NZ drobne czerwone kwiatk