Madziagos skalniak już obskubany z chwastów...zostały tylko bolące palce

Część kępek z rojnikami zostało zmniejszonych, mech powrastał pomiędzy rozetki...były trudności z wyrwaniem paskudztwa.
Miriam wiem co znaczy perz na skalniaki, pierwszy skalniak musiałam zlikwidować przez ten chwast. Pod obecnym rozłożona jest agrotkanina, na wierzchu zrobione są kieszenie na rośliny. Perzu nie widać...pokazują się tylko chwasty przyniesione w doniczkach z roślinami...typu koniczynka, mech. Miejsce pod rabatę skalną było wcześniej odchwaszczone z chwastów trwałych...ziemia była wczesną wiosną przekopana widłami amerykańskimi...chwasty zostały wybrane. Teraz jest w miarę spokój.
Jolka 
popadało

kochana przeszła nawałnica...wszystko było po wodą. Rośliny są teraz nawodnione na maxa. Nazbierałam też dwie beczki wody, będzie zapas na podlewanie w suche dni. Wiesz floksy na razie nie kwitną, zaczynają dwie jeżówki...tyle ich tylko jest. Liliowce też kwitną, liliowiec przywieziony od Was... po raz pierwszy ma pączki, będzie kwitł

Kwitną głównie lilie i ubiorki...wysiane z,, garści''. W sumie jest bardzo kolorowo.
Blueberry 
Dziękuję...lilie jeszcze nie wszystkie kwitną...zostały trzy odmiany, czekam kiedy zakwitnie Lilia 'Casablanca'...jest najpiękniejsza.
DTJ_1 pomidor kończy dojrzewać na parapecie, jaki będzie w smaku zobaczymy...dwie osoby stoi nad nim z nożem

Kwiatu lilii wodnej gratuluję
Pomidor Blue Beauty
PEPSI 
znalazły się dwie sadzonki lilii drzewiastych...urosły na niecały metr...z pomiędzy innych roślin, nie było ich widać. Jak zakwitną będzie widać czy to faktycznie to te
Zaczynają kwitnąć pnącza...
Mazury
NN kupiony w markecie, miał być biały