Moje roślinki
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wracajmy do roślin
Kupiłam dwa wkłady do hydroponiki. Dziś do mnie przyszły
Przesadziłam do mniejszego fikusa pumile

Większy wkład musi poczekać na odpowiednią osłonkę oraz ja muszę zdecydować jaką roślinę przesadzić.
Poza tym, wcześniej już część roślin wsadziłam do keramzytu i prowadzę je w (pseudo) hydroponice, bez wkładów i mierników poziomu wody. Trzymajcie proszę kciuki za moje roślinki

Kupiłam dwa wkłady do hydroponiki. Dziś do mnie przyszły

Większy wkład musi poczekać na odpowiednią osłonkę oraz ja muszę zdecydować jaką roślinę przesadzić.
Poza tym, wcześniej już część roślin wsadziłam do keramzytu i prowadzę je w (pseudo) hydroponice, bez wkładów i mierników poziomu wody. Trzymajcie proszę kciuki za moje roślinki

- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzymam kciuki za efekty, sama jestem zakręcona ostatnio hydro...
Powiedz, gdzie kupowałaś zestawy do hydro i ile Cię wyniosły???
Ja tez dawno temu próbowałam uprawiac ficusa pumilę, ale szybko go uśmierciłam
W ogóle roślinki z dużym zapotrzebowaniem na wilgotność powietrza to nie dla mnie. Latem na tym moim poddaszu jest prawie 30' zimą natomiast bez ogrzewania temperatura spada do 12'C...
Powiedz, gdzie kupowałaś zestawy do hydro i ile Cię wyniosły???
Ja tez dawno temu próbowałam uprawiac ficusa pumilę, ale szybko go uśmierciłam
W ogóle roślinki z dużym zapotrzebowaniem na wilgotność powietrza to nie dla mnie. Latem na tym moim poddaszu jest prawie 30' zimą natomiast bez ogrzewania temperatura spada do 12'C...
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolu swoje wkłady do hydro zamówiłam tam gdzie polecała Teresa: http://www.hydroponika.pl/ Sprawdź ich cennik, mnie się wydaje że nie mają drogo. Razem z wysyłką i keramzytem za dwa wkłady nie najmniejsze wraz ze wskaźnikami poziomu wody zapłaciłam 25złotych. Przy okazji muszę się sama tam wybrać, będzie jeszcze taniej ;)
Pumilkę wsadziłam w keramzyt właśnie ze względu na tę wilgotność jaką ona lubi, myślę że będzie jej dobrze.
Trzymam kciuki za twoje roślinki. Też eksperymentujesz z hydro więc mam nadzieję będziemy się wspierać
Basiu, no wiesz co? Przy Twoich kwiatach i ich ilości to ja przedszkolak jestem
Pumilkę wsadziłam w keramzyt właśnie ze względu na tę wilgotność jaką ona lubi, myślę że będzie jej dobrze.
Trzymam kciuki za twoje roślinki. Też eksperymentujesz z hydro więc mam nadzieję będziemy się wspierać
Basiu, no wiesz co? Przy Twoich kwiatach i ich ilości to ja przedszkolak jestem
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: