Domagamy się ilustracji!!!

.
 . .
 . .
 . Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 Dzieci w domu nie ma, M zapracowany okrutnie i tak leci bezzdjęciowo. Ale najgorszy news jest taki, że dopadły mnie korzonki
  Dzieci w domu nie ma, M zapracowany okrutnie i tak leci bezzdjęciowo. Ale najgorszy news jest taki, że dopadły mnie korzonki  I to tak podstępnie, powolutku i trzeci dzień nie widać poprawy. No wiadomo to szybko nie przechodzi ale tam czeka zarośnięty, pięknie podlany ogród. A może przejdzie po meczu?
  I to tak podstępnie, powolutku i trzeci dzień nie widać poprawy. No wiadomo to szybko nie przechodzi ale tam czeka zarośnięty, pięknie podlany ogród. A może przejdzie po meczu?
 ,
 ,  

Na Wasze odwiedziny jestem oczywiście otwarta i zapraszam. To na pewno najprostszy sposób  żeby świat nacieszył oko moim ogrodem
  Na Wasze odwiedziny jestem oczywiście otwarta i zapraszam. To na pewno najprostszy sposób  żeby świat nacieszył oko moim ogrodem  A jakie szkolenie mała bym zrobić Alicji? Jak tylko korzonki mi odpuszczą to pomyślimy konkretniej
 A jakie szkolenie mała bym zrobić Alicji? Jak tylko korzonki mi odpuszczą to pomyślimy konkretniej  A tak nieformalnie i z osobna, to dajcie znać jak macie być w okolicy. Zawsze można spróbować się spotkać spontanicznie
 A tak nieformalnie i z osobna, to dajcie znać jak macie być w okolicy. Zawsze można spróbować się spotkać spontanicznie  

Ogród poczeka i nic mu nie będzie. Najważniejsze, że jest podlany a chwasty przecież go nie zdominują przez tych kilka dni. Jak już wstaniesz z łoża, to zasypiesz nas zdjęciami
  Ogród poczeka i nic mu nie będzie. Najważniejsze, że jest podlany a chwasty przecież go nie zdominują przez tych kilka dni. Jak już wstaniesz z łoża, to zasypiesz nas zdjęciami   .
 .

i trochę pewnie się zrehabilituję
 i trochę pewnie się zrehabilituję   

Tylko teraz nie rzucaj się na rabatki z całą mocą, trzeba się nieco oszczędzać, żeby dolegliwości nie wróciły. Bardzo dobrze, że stosujesz wymówki, chociaż dla mnie to wcale nie są wymówki a rzeczywiste powody.
 Tylko teraz nie rzucaj się na rabatki z całą mocą, trzeba się nieco oszczędzać, żeby dolegliwości nie wróciły. Bardzo dobrze, że stosujesz wymówki, chociaż dla mnie to wcale nie są wymówki a rzeczywiste powody.

. Przepięknie
 . Przepięknie   .
 .
 Nieeee to szanowne wizytatorki
  Nieeee to szanowne wizytatorki   o jak dobrze, że wpadły! Powinny wpadać przynajmniej raz na miesiąc...żeby pokazać, że coś jednak u mnie rośnie
  o jak dobrze, że wpadły! Powinny wpadać przynajmniej raz na miesiąc...żeby pokazać, że coś jednak u mnie rośnie  [bo ze mnie taki leń komputerowy]
 [bo ze mnie taki leń komputerowy]