Dorciu jeszcze nie zimowała a nazwy też nie potwierdzę!
Soniu
cyma2704 pisze:Maryniu masz rację,

tak jak nie każdy może tańczyć w balecie, tak też niewielu może robić piękne fotografie.
- to Twoje zdanie i opinia... ja wcale tak nie twierdzę

...
Fotografia nie jest dla wybrańców i można się jej nauczyć .
cyma2704 pisze:Tobie się to udaje znakomicie. Róże mogę pooglądać w każdym ogrodzie, a u ciebie koper jest ładniejszy od niejednego kwiatka.
Za uznanie dla moich fotek bardzo dziękuję,

...Do
znakomitości to jeszcze u mnie daleka droga.. ale miłe słowa uznania przyjmuję oczywiście z wdzięcznością

.
Wiele
starań o coraz lepszą fotografię
zauważam bo
oko mam dobre / jeszcze/ i pamięć wzrokową... Konkurencja nie śpi ,
czuwa i
...
Alu moje rośliny pozostawione na pastwę losu , byłam 2 dni temu wieczorkiem podlać co najpilniejsze a że ja ich
nie rozbestwiłam wcześniej podlewaniem to nawet zastałam je w całkiem dobrej kondycji...A co dzisiaj ? Się okaże jak zelżą upały bo na wyjazd w najbliższym czasie się nie zanosi...Bardziej obawiam się sarenki !
Ochłodzenia i Tobie życzę .. W domu mam całkiem znośnie !Ale szkoda mi czasu straconego...Teraz grzmi... rano też grzmiało..i nic!
Sławku a czy Ty nie zauważasz albumowych ilości jakimi strzelają w wielu innych wątkach??? I żaden to zarzut tylko stwierdzam, że Nr 1 w tym względzie to ja
już nie jestem
Staram się czasem ograniczać bo zbyt wiele obrazków do oglądania staje się nużące , wiem ale...jak się rozpędzę...to bez umiaru..
Letko nie jest , potwierdzam !

cokolwiek by to miało znaczyć... / pewnie dla każdego co innego

/
Dziękuję za uznanie

Moje
próby ?

jak mówisz
nowych ujęć wynikają z mojego spojrzenia w danej chwili... bo przecież każdego dnia
postrzegam inaczej

... W tym
cały wic... To żywa natura przecież ona zmienną jest ! Może nie każdy tak patrzy i dostrzega ??? Nie naśladuję nikogo i nie kopiuję cudzych pomysłów ..

A one są
moje i samodzielnie wypracowane więc są autentyczne ... a nie jakieś tam
próby...podróby..
Staram się fotografować
bo lubię / z lepszym lub gorszym rezultatem i żaden ze mnie
miszczu / a nie tylko pstrykać , żeby zaistnieć ...ale warsztatu
trza mi się uczyć jeszcze ...
ho ho ho albo i dłużej ...czy wystarczy mi weny i życia???
Dziękuję za odwiedziny i wysłuchanie...
No to...pstryk !