Caudaty imponujące

, nie przewidziałem, że będzie tak intensywnie rosnąć, dałbym jej dużo większą drabinkę lub "powiesił" jak kilka innych, które dużo, dużo wolniej rosną.
 , nie przewidziałem, że będzie tak intensywnie rosnąć, dałbym jej dużo większą drabinkę lub "powiesił" jak kilka innych, które dużo, dużo wolniej rosną.

, ale nawet bez kwiatów prezentuje się pięknie .
 , ale nawet bez kwiatów prezentuje się pięknie .

Ale co to znaczy, że pijaczka? Pije dzień w dzień?
 Ale co to znaczy, że pijaczka? Pije dzień w dzień?  

- jej muszę dwa - trzy razy częściej dolewać wodę, niż pozostałym hojom. Wczoraj (około 10 - 11) uzupełniałem wodę tej hoi - dolałem do poziomu "optimum" - środkowa obwódka na wskaźniku, dzisiaj poziom wody w doniczce zbliża się do poziomu "minimum":onectica pisze: Ale co to znaczy, że pijaczka? Pije dzień w dzień?

No i nie bez znaczenia jest chyba i to, że jest gorąco, to sporo tez pewnie odparowuje.
 No i nie bez znaczenia jest chyba i to, że jest gorąco, to sporo tez pewnie odparowuje.
- zapewne wysokie temperatury mają częściowo wpływ na "ubytki" wody, ale ciepło mają również pozostałe hoje, które znacznie wolniej "wypijają" przeznaczoną dla siebie porcję wody.onectica pisze:/ ... / No i nie bez znaczenia jest chyba i to, że jest gorąco, to sporo tez pewnie odparowuje.