Ja tam z wodą, teren suchy czy mokry?

Napisałaś tylko, że cień.

bardzo piękna ,a jakie róże masz śliczne ilość tulipanów oszałamiająca i piękny jaśmin
 bardzo piękna ,a jakie róże masz śliczne ilość tulipanów oszałamiająca i piękny jaśmin   .Jestem zachwycona Twoim ogrodem
 .Jestem zachwycona Twoim ogrodem   

, ucieszyłam się z dedykowanej mi frezji
 , ucieszyłam się z dedykowanej mi frezji  . Uwielbiam je. ale jak dotąd nie mam.
 . Uwielbiam je. ale jak dotąd nie mam. .
 .  

ile tu podpowiedzi
 ile tu podpowiedzi     Postanowiłam bukszpan na rabatce zostawić i przyciąć rozchodnik na środku zostaje jesienią pięknie wygląda .Mam tam trojeść rozesłaną zostawię ją może, ale chcę wokół rozchodnika coś dać. Są tam dwie hosty ale je zabiorę nie pasują mi .
  Postanowiłam bukszpan na rabatce zostawić i przyciąć rozchodnik na środku zostaje jesienią pięknie wygląda .Mam tam trojeść rozesłaną zostawię ją może, ale chcę wokół rozchodnika coś dać. Są tam dwie hosty ale je zabiorę nie pasują mi . 

, limonkowej, różowej lub cynamonowej. Iga, wyobrażasz sobie tam kółeczko żurawek z pofalowanymi listkami? Przy sztywnym bukszpanie wyglądałyby pięknie i lekko.
, limonkowej, różowej lub cynamonowej. Iga, wyobrażasz sobie tam kółeczko żurawek z pofalowanymi listkami? Przy sztywnym bukszpanie wyglądałyby pięknie i lekko. Jagi
  Jagi

.
.  .
. .
. Jagi
  Jagi

A z podpory to się śmieją w domu ze mnie , oj, oj nie umiałam inaczej a kijki mam z odzysku to muszę wykorzystać. Jutro zrobię małą podporę dla innej różyczki NN.
  A z podpory to się śmieją w domu ze mnie , oj, oj nie umiałam inaczej a kijki mam z odzysku to muszę wykorzystać. Jutro zrobię małą podporę dla innej różyczki NN.