Tobie rośnie godna następczyni ...
Ogród Marty-cz.aktualna
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Martuniu widać że wnuczka umie dostrzegać piękno...Cudne zdjęcia zrobiła. Wielkie brawa dla niej.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martusiu buziaczka
dla wnusi również, pięknie pokazała ogród jak kwitł w czasie Twojej nieobecności
Wspaniała ogrodniczka z niej będzie 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
I ja pochwalę ogród w obiektywie wnuczki !
Inne spojrzenie to jest to!

-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Martusiu pochwal wnuczkę za zdjęcia
A ogród za tak piękne kwitnienia 
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Martuś Zuzia pięknie patrzy na ogród, pewnie szkoła babci.
Ursyn Niemcewicz przecudny, zresztą twoje piwonie wszystkie wspaniale się prezentują.
Jeszcze świetlisty bodziszek popodziwiam specjalnie.
Spokojnej nocy i dobrego dnia. 
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Ostatnie zdjęcie mnie zachwyciło
cudne te twoje aniołki i nie mam na myśli tylko ogrodowych figurek 
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Brawa dla Zuzi.
Całkiem inna odsłona ogrodu z innego punktu widzenia.
Piwonie są piękne, szkoda tylko że tak krótko kwitną.
Nie pomagają im też deszcze, których ostatnio nie brakuje.
A jak tam twoje róże ?
Moje kwitną w najlepsze, mają swoje 5 minut.
I oby jak najdłużej.
Całkiem inna odsłona ogrodu z innego punktu widzenia.
Piwonie są piękne, szkoda tylko że tak krótko kwitną.
Nie pomagają im też deszcze, których ostatnio nie brakuje.
A jak tam twoje róże ?
Moje kwitną w najlepsze, mają swoje 5 minut.
I oby jak najdłużej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Martuś pochwal wnusię za zrobienie ślicznych fotek ogrodu.
Uwieczniła Twoje kochane piwonie
A budleję skrętolistną bym chciała, więc proszę o sadzonkę
-
Babciabenia

- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U ciebie wszystko zakwita to co u mnie już przeszłością ,jest jednak różnica choć jeden region,pięknie!
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniołki są cudowne dodają klimatu Twojemu ogrodowi,wnusie pozdrów od mojej Amelki,piwonie są codowne ,nie mam miejsca ale z chęcia bym zabrała sie za sadzenie tylu odmian piwoni
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie moi mili,wczoraj byłam na wspaniałym spotkaniu,u Marysi Maski ,towarzystwo super miłe,atmosfera była cudowna ,spędziliśmy dzień wspólnie na pogawędkach o ogrodach ,dużo opowiadań ,dużo śmiechu ,pełen luz,po prostu było pięknie,dziękuję Marysiu za zorganizowanie takiego fajnego spotkania i za super rolę gospodyni
a Wam dziewczynki za wspaniałe towarzystwo i niekończące się pogaduchy
Marysiu,ogród ma milion niedociągnięć ,ale to nic ,zdjęć mam zrobionych dzisiaj dużo ,ale nie wiem czy zdążę wstawić ,cały dzień podlewałam ,bo taki dosuszony i jeszcze nie wszystko zdążyłam ,u mnie wczoraj nic nie padało,pozdrawiam i buziaczki
Kasiu,dziękuję ,zawsze jak się wyjeżdża to człowiek tęskni do ogrodu,zdjęć mam mnóstwo i nie mam czasu wstawić ,pozdrawiam
Olu,wnuczka to taki mój skarb,bardzo była przejęta tą rolą i bardzo się starała,żebym była zadowolona,pozdrawiam
Iwonko,dałam jej buziaczka ,nie wiem czy będzie ogrodniczka ,ale chętnie spaceruje po ogrodzie,niewele pomaga ,bo szkoła i pozalekcyjne zajęcia zabierają dużo czasu,ale w szkole wszystkim opowiada o ogrodzie ,pozdrawiam
Maryniu,dziękuję ,czyli już mnie w zdjęciach może zastąpić ,każdy inaczej widzi ogród i tak ma być ,pozdrawiam
Gosiu,pochwaliłam i cieszę się ,że mogę na niej polegać ,ogród kwitnie bardzo ,i będą nastepne zdjęcia pozdrawiam
Soniu,wnuki od najmłodszych lat są ze mną w ogrodzie i bacznie obserwują ,więc jakoś sobie radzą ,do szkoły też mają bukiety z ogrodu i są z tego powodu dumni,ze to z naszego ogrodu,jak wszyscy pytają skąd takie piękne kwiaty ,piwonie już powoli przekwitają ,ale jeszcze są ,są cudowne,pozdrawiam
Beatko,dziękuję wszystkie aniołki są super
Aluś,cieszę się ,że się podoba,pozdrawiam
a Wam dziewczynki za wspaniałe towarzystwo i niekończące się pogaduchy
Marysiu,ogród ma milion niedociągnięć ,ale to nic ,zdjęć mam zrobionych dzisiaj dużo ,ale nie wiem czy zdążę wstawić ,cały dzień podlewałam ,bo taki dosuszony i jeszcze nie wszystko zdążyłam ,u mnie wczoraj nic nie padało,pozdrawiam i buziaczki
Kasiu,dziękuję ,zawsze jak się wyjeżdża to człowiek tęskni do ogrodu,zdjęć mam mnóstwo i nie mam czasu wstawić ,pozdrawiam
Olu,wnuczka to taki mój skarb,bardzo była przejęta tą rolą i bardzo się starała,żebym była zadowolona,pozdrawiam
Iwonko,dałam jej buziaczka ,nie wiem czy będzie ogrodniczka ,ale chętnie spaceruje po ogrodzie,niewele pomaga ,bo szkoła i pozalekcyjne zajęcia zabierają dużo czasu,ale w szkole wszystkim opowiada o ogrodzie ,pozdrawiam
Maryniu,dziękuję ,czyli już mnie w zdjęciach może zastąpić ,każdy inaczej widzi ogród i tak ma być ,pozdrawiam
Gosiu,pochwaliłam i cieszę się ,że mogę na niej polegać ,ogród kwitnie bardzo ,i będą nastepne zdjęcia pozdrawiam
Soniu,wnuki od najmłodszych lat są ze mną w ogrodzie i bacznie obserwują ,więc jakoś sobie radzą ,do szkoły też mają bukiety z ogrodu i są z tego powodu dumni,ze to z naszego ogrodu,jak wszyscy pytają skąd takie piękne kwiaty ,piwonie już powoli przekwitają ,ale jeszcze są ,są cudowne,pozdrawiam
Beatko,dziękuję wszystkie aniołki są super
Aluś,cieszę się ,że się podoba,pozdrawiam
-
koziorozec

Grażynko,każdy człowiek ma inne spojrzenie i to jest fajne,róże u mnie kwitną ,ale jeszcze nie wszystkie,mam sporo zdjęć ,ale nie mogę sie wyrobić ze wstawianiem ,bo tak wieczór padam ,piwonie jeszcze też kwitną ,więc kwiatów w ogrodzie mnóstwo,u mnie straszna susza,niewiele pada,pozdrawiam
Ewuniu,wnusia wychwalona i zadowolona ,że sie podoba ,mówi ,że aż leżała na trawie ,żeby zrobić zdjęcia,budleję zasypałam ziemią ,myślę ,że się ukorzeni,pozdrawiam
Bożenko,u wszystkich jest trochę różnicy w terminie kwitnienia ,chociaż odległości czasem małe ,pozdrawiam
Marzenko,pozdrowiłam ,bardzo sie cieszy ,że ma tyle pozdrowień i pochwał,aniołki uwielbiam ,więc stoją w ogrodzie w różnych zakątkach,piwonie uwielbiam ,więc jest ich trochę ,pozdrawiam
Ewuniu,wnusia wychwalona i zadowolona ,że sie podoba ,mówi ,że aż leżała na trawie ,żeby zrobić zdjęcia,budleję zasypałam ziemią ,myślę ,że się ukorzeni,pozdrawiam
Bożenko,u wszystkich jest trochę różnicy w terminie kwitnienia ,chociaż odległości czasem małe ,pozdrawiam
Marzenko,pozdrowiłam ,bardzo sie cieszy ,że ma tyle pozdrowień i pochwał,aniołki uwielbiam ,więc stoją w ogrodzie w różnych zakątkach,piwonie uwielbiam ,więc jest ich trochę ,pozdrawiam
-
koziorozec

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu
Moja Droga Koleżanko Ogrodniczko to ja Ci dziękuję
, bo pewnie nawet nie zauważyłaś, że to Ty byłaś duszą towarzystwa. Bawiłaś nas opowieściami i przekazałaś tyle swoich doświadczeń
Jesteś osoba otwartą i szczerą, dzielisz się wszystkim co masz! roślinami, doświadczeniem i wiedzą
Jak to się mówi masz serce na dłoni
Ogród nie miałby tyle uroku gdyby był idealny, a żeby był idealny musiałabyś mieć ekipę do pomocy. Sama nie masz szans usunąć wszystkich niedociągnięć, bo jest za duży, a Ty kipisz pomysłami. Podziękuj Bogusiowi za pyszną kiszkę i kiełbaski
Dobrej niedzieli, odpocznij od podlewania i posiedź na ławeczce 
Ogród nie miałby tyle uroku gdyby był idealny, a żeby był idealny musiałabyś mieć ekipę do pomocy. Sama nie masz szans usunąć wszystkich niedociągnięć, bo jest za duży, a Ty kipisz pomysłami. Podziękuj Bogusiowi za pyszną kiszkę i kiełbaski