oster pisze:
Serdecznie pozdrawiam i proszę o zdjęcia z ogródka i miasta

Oster, witam u mnie

. Jej, tak dawno tu nie byłam. U mnie w ogródku sporo zmian. Wygląda teraz jak po atomie. Drzewa wycięte- nie ma świerku, orzecha, pięknego starego dębu, który przeżył obie wojny

Sadził go pradziadek mojego męża...Tak mi pusto bez tych drzew
Skałka przeniesiona, są na niej nowe nabytki...
Ale nie wygląda tak wesoło jak tamta... Część roślin mi wymarzła.Zdjęcia wstawię bardzo chętnie i ogródka i miasta. Tylko muszę dodać małe sprostowanie- mieszkam pod miastem

. A tak dla łatwiejszej lokalizacji podałam Skierniewice. Choć do miasta spokojnie mogę jechać rowerem

.
Zapewne od czasów, gdy byłaś tu ostatnio sporo się zmieniło. Jutro cyknę parę fotek będąc w mieście. Chciałam tam mieszkać, ale się nie udało.
Stara część miasta zmieniła się nieco. Ale za wiaduktem na osiedlu Widok dosłownie zmieniło się na prawdę dużo. I os Zadębie, tam też jest masa pięknych jednorodzinnych domów. Tam, mogła bym zabłądzić

. Tereny podmiejskie też już usłane są osiedlami z domkami jednorodzinnymi. I w planie jest renowacja parku...Mi trochę szkoda, bo wiele starych drzew będzie wycinanych. Podobno są chore...Ale i tak mi ich żal. Są ogromne, piękne i tyle "widziały"...