Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Moni która katalpa ? mam dwie jedna z ciemnymi listkami, jest młoda ładnie rośnie a ta z zielonym wciśnięta między czereśnie to raczej tak sobie A derenie mam 4 kolory kwitnące ale w tym roku ten najpiękniejszy nie kwitnie, ale Ci go pokażę :
Renia wow, też masz tego kwiatka śliczny ,duży ja chyba miałam w doniczce od storczyka i z takim podpisem a przecież widzę ,że daleko mu do storczyka A ten drugi to jakaś korona, czy coś ma kolce
karolacha pisze:Moni która katalpa ? mam dwie jedna z ciemnymi listkami, jest młoda ładnie rośnie a ta z zielonym wciśnięta między czereśnie to raczej tak sobie A derenie mam 4 kolory kwitnące ale w tym roku ten najpiękniejszy nie kwitnie, ale Ci go pokażę :
Piękny ten dereń, ja mam tylko kousa, ale za to zapowiada się obfite kwitnienie, w zeszłym roku wszystkie owoce przez suszę opadły, a tak chciałam zobaczyć te czerwone "malinki".
Reniu u mnie Kousa miał pąki ale wiosną chyba zmarzły, bo jest zaledwie kilka kwiatów . A już w ub.latach obficie kwitł. Ale malinek jest mało i szybko z czerwonych robią się szare, słaby efekt-niestety. Ale może u Ciebie będzie inaczej, tych Kousa jest wiele ja mam białego i różowego i u obu malinki bez spodziewanego efektu Ale kwiaty piękne
No to mnie sprowadziłaś na ziemię, a ja myślałam że to będzie super ozdoba.U mnie wszystko później , to i przymrozki w tym roku tylko hortensjom ogrodowych zaszkodziły chyba.