To lubię
W moim ogródku Cz.5 Becia
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W moim ogródku Cz.5 Becia
ciągle i dalej pięknie u ciebie Beatko
To lubię

To lubię
Wygląda na to, że tawuły dobrze się u Ciebie czują
piękne są
ta rabata z kocimiętką bardzo mi się spodobała. Kolory fajnie się ze sobą komponują 
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tawuła van Houtte'a 'Gold Fountain' bije wszystko na głowę! 
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Anabuko1 Aniu dziękuje .każdy kwiat czeka na swoja kolej .
Mondfa Kocimiętka bardzo się rozrasta jeden krzaczek to 120cm więc i miejsca musi mieć ale urośnie wszędzie dlatego przeniesiona z ogródka tu ma dobre miejsce.
JacekP Jacku ta tawuła jest bardzo ciekawa jasne listki i masa kwiatów ładnie się rozrasta nie choruje warta uwagi.dostępna w pobliskiej szkółce mam już trzeci rok ładnie zinuje
Mondfa Kocimiętka bardzo się rozrasta jeden krzaczek to 120cm więc i miejsca musi mieć ale urośnie wszędzie dlatego przeniesiona z ogródka tu ma dobre miejsce.
JacekP Jacku ta tawuła jest bardzo ciekawa jasne listki i masa kwiatów ładnie się rozrasta nie choruje warta uwagi.dostępna w pobliskiej szkółce mam już trzeci rok ładnie zinuje
- becia123

Nieodzowna częścią dawnych wiejskich ogrodów były łubiny zakwitają teraz i w moim ogródku choć już nie w takiej ilości.

Wysokie iryski też już zaczynają swój występ..

perukowce mam trzy le tego o złotych liściach lubię najbardziej.

miszmasz ogrodowy.

-- 21 maja 2016, o 07:42 --
Jastrun od Małgosi rozrasta się ładnie

Piwonia drzewiasta z Lilii wodnych pokazuje kolorek .dziś już powinna rozwinąć się w pełni .

Ta rabatka ms dużo kolorku od wiosny do późnej jesieni.

Wysokie iryski też już zaczynają swój występ..

perukowce mam trzy le tego o złotych liściach lubię najbardziej.

miszmasz ogrodowy.

-- 21 maja 2016, o 07:42 --
Jastrun od Małgosi rozrasta się ładnie

Piwonia drzewiasta z Lilii wodnych pokazuje kolorek .dziś już powinna rozwinąć się w pełni .

Ta rabatka ms dużo kolorku od wiosny do późnej jesieni.

- juni

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Podziwiam przestrzeń ,nasadzenia i pracowitość właścicielki.
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Beatko, Twój ogród wypełniony po brzegi aż kipi wszelakimi kolorami i zapachami.
Ciężka praca się opłaciła a teraz spijasz śmietankę, delektując się bogactwem przyrody.

Ciężka praca się opłaciła a teraz spijasz śmietankę, delektując się bogactwem przyrody.

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i cóż powiedzieć, jak po prostu pięknie i świetne zestawienia roślin 
- becia123

Juni Beatko Stasiu Iwonko
Witajcie.Dziękuję ale wiecie z tą pracowitością jest tak ,że nie zawsze zdążę ale staram sie .Cały weekend walczyłam z warzywnikiem jeszcze na dwie godzinki mi zostało.Kolorowe roślinki zawsze ciekawie wyglądają na rabatkach efektowne są.Co do tego ,że wypełniony po brzegi Stasiu mam miejsca ,że nie rośnie nic ale na powierzchni jaka mam jest gdzie sadzić .Mąż śmieje się ,że jeszcze25 arów mam do zagospodarowania z warzywnika i pola po drugiej stronie drogi ale póki co warzywnik jest jesienią zrobię tam rabatę z drzewem jeszcze nie wiem jakim i berberysami czerwonymi albo czekoladowymi i czymś niższym w kształcie koła .na razie jednak walczę z perzem a to nie łatwe/
-- 22 maja 2016, o 21:45 --
Z dzisiejszego obchodu.

Żarnowiec miedzy wiciokrzewami.

Jaśminowiec wariegaty.

Witajcie.Dziękuję ale wiecie z tą pracowitością jest tak ,że nie zawsze zdążę ale staram sie .Cały weekend walczyłam z warzywnikiem jeszcze na dwie godzinki mi zostało.Kolorowe roślinki zawsze ciekawie wyglądają na rabatkach efektowne są.Co do tego ,że wypełniony po brzegi Stasiu mam miejsca ,że nie rośnie nic ale na powierzchni jaka mam jest gdzie sadzić .Mąż śmieje się ,że jeszcze25 arów mam do zagospodarowania z warzywnika i pola po drugiej stronie drogi ale póki co warzywnik jest jesienią zrobię tam rabatę z drzewem jeszcze nie wiem jakim i berberysami czerwonymi albo czekoladowymi i czymś niższym w kształcie koła .na razie jednak walczę z perzem a to nie łatwe/
-- 22 maja 2016, o 21:45 --
Z dzisiejszego obchodu.

Żarnowiec miedzy wiciokrzewami.

Jaśminowiec wariegaty.