Natalko nie musisz zgadywać, niedługo zakwitną ci wszystkie i będziesz wiedziała dokładnie
 A ile frajdy z odkrywaniem "skarbów"
 A ile frajdy z odkrywaniem "skarbów"  Przypomina mi się pierwszy rok u mnie... A co to za nowa działeczka?
 Przypomina mi się pierwszy rok u mnie... A co to za nowa działeczka? Tereniu też mi się spodobał
 Do tego stopnia, że kupiłam mu mniejszych kolegów w innych odcieniach
 Do tego stopnia, że kupiłam mu mniejszych kolegów w innych odcieniach  
 Martuś u mnie zakwitł kolejny bródkowy, a inne mają już duże pąki, więc już niedługo

I kilka świeżynek

Dyskusyjny urok kwiatów żurawek

Teraz już wierzę, że mamy maj

Tulipany w większości przekwitły, na placu boju zostały żółciutkie i różowiutkie

Kolejne pumile

Naradka i bodziszek Springtime

Aktinidia już zaczyna swoje "dziwactwa"

Kolejna biała ślicznotka na rabacie biało-zielonej

Tawuła japońska jak żadna inna roślina lubi się stroić i ciągle zmienia barwę liści

Przetacznik goryczkowy i orlik

.
 .

. Piękny ten irysek i ten orlik wpadł mi w oko. Wszystko rośnie jak na drożdżach a rabaty masz piękne
 . Piękny ten irysek i ten orlik wpadł mi w oko. Wszystko rośnie jak na drożdżach a rabaty masz piękne   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   Mojej też zmroziło młodziutkie listki, ale na szczęście wtedy mało miała i szybko się zregenerowała. Długo już masz swoją? Nigdy ci się nie przebarwiła? A może ty masz inną odmianę? Bo tylko pstrolistna się przebarwia, a są jeszcze np. ostrolistne i te chyba nie "dziwaczą"
 Mojej też zmroziło młodziutkie listki, ale na szczęście wtedy mało miała i szybko się zregenerowała. Długo już masz swoją? Nigdy ci się nie przebarwiła? A może ty masz inną odmianę? Bo tylko pstrolistna się przebarwia, a są jeszcze np. ostrolistne i te chyba nie "dziwaczą" 
  Oj, szkoda aktinidii, moja wiernie trwa przy mnie od początku... Iryski rozpanoszyły się na dobre w moim ogrodzie, nie dość, że piękne to jeszcze niemal bezobsługowe
 Oj, szkoda aktinidii, moja wiernie trwa przy mnie od początku... Iryski rozpanoszyły się na dobre w moim ogrodzie, nie dość, że piękne to jeszcze niemal bezobsługowe  

. Rozumiem Twój ból bo ja też chciałabym mieć wszystkie
 . Rozumiem Twój ból bo ja też chciałabym mieć wszystkie   Dzisiaj też pada, brr
 Dzisiaj też pada, brr 

. Orliki masz piękne ja mam dopiero od tego roku kilka kolorów. Z niecierpliwością czekam aż wszystkie zakwitną. Liliowce warto mieć bo nawet jak nie kwitną ładnie wyglądają ich liście
 . Orliki masz piękne ja mam dopiero od tego roku kilka kolorów. Z niecierpliwością czekam aż wszystkie zakwitną. Liliowce warto mieć bo nawet jak nie kwitną ładnie wyglądają ich liście