kwiat rabarbaru usunę w takim razie
 kwiat rabarbaru usunę w takim razie 
Tak, e tunelu będą pomidory, przyznam, że myślałem nad paroma krzaczkami papryki, natomiast chyba raczej się wstrzymam z nim

Auguss85 Znaczy tak: u mnie zdjęcie jest lekko przełamanie, szczypior jest normalne zielony, to tylko refleksy świetlne

Jeśli chodzi o Twoją cebulę to powiedz mi proszę czy ona gnie? Jeśli tak to w połączeniu z objawami o o których była mowa w poprzednim poście, to może to być świetka cebulanka :/ Ja jej wypowiedzialem wojnę i dlatego już dziś muszę dokonać drugiego oprysku Mospilanem przeciw niej

A z ciekawostek to powiem Wam, że wyniosłem jeszcze na dwór moją muchołówkę, oby coś upolowała
 A z ciekawostek to powiem Wam, że wyniosłem jeszcze na dwór moją muchołówkę, oby coś upolowała  

, chociaż tu bym się bardziej bała wyplewienia tego czego nie wolno ruszać...i ślimaków).
 , chociaż tu bym się bardziej bała wyplewienia tego czego nie wolno ruszać...i ślimaków). 

), na dniach będę siać letnie odmiany (szkoda że wielodoniczkę mam zasianą kwiatami
 ), na dniach będę siać letnie odmiany (szkoda że wielodoniczkę mam zasianą kwiatami