Do pałeczek podchodzę z lekkim dystansem, bo działają również jako nawóz. Ale widzę wiele dobrych opinii, trzeba się słuchać mądrzejszych
Storczyki Marty
- Sandersk
- 100p

- Od: 2 kwie 2016, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczusie Marty
A to wybacz, moje niedopatrzenie!
Do pałeczek podchodzę z lekkim dystansem, bo działają również jako nawóz. Ale widzę wiele dobrych opinii, trzeba się słuchać mądrzejszych
Pałeczki mają szeroki zakres zwalczania wszelakich robactw, ale nie jestem pewna czy na nietoperze zadziałają

Pozdrawiam Marta
- Sandersk
- 100p

O kurcze, rzeczywiście! W opisie producent o tym nie wspomina!
A to są "Provado Care" prawda?
Oczywiście mam na myśli, że wszystko i chętnie wpada mi do pokoju. O ile latające ssaki łatwo ręcznie eksmitować, o tyle nie każde robactwo mogące zagrażać roślinom można gołym okiem zlokalizować.
A to są "Provado Care" prawda?
Oczywiście mam na myśli, że wszystko i chętnie wpada mi do pokoju. O ile latające ssaki łatwo ręcznie eksmitować, o tyle nie każde robactwo mogące zagrażać roślinom można gołym okiem zlokalizować.
Tak to Provado Care.
Wyszukałam starą fotkę Goldena, już się doczekać nie mogę jego kwitnienia, to będzie chyba najbardziej wyczekane ze wszystkich...

Wyszukałam starą fotkę Goldena, już się doczekać nie mogę jego kwitnienia, to będzie chyba najbardziej wyczekane ze wszystkich...

Pozdrawiam Marta
Szukając fotki Goldena znalazłam zdjęcia storczyków o które przegrałam bój z wełnowcami
ale tym skubańcom wtedy udało się tylko dlatego, że mi się wzięła i zdarzyła ciąża i potworne mdłości (kto miał ten wie o co mi chodzi)i było mi wszystko jedno co się dzieje wokół, jak już się ogarnęłam było za późno

Pozdrawiam Marta
-
wisnia897
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2010, o 11:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne były
Tym razem na pewno się uda pokonać wełnowce. Pałeczki włożyłaś, teraz tylko przecieraj liście od czasu do czasu i czujnie obserwuj, będzie dobrze
Tym razem na pewno się uda pokonać wełnowce. Pałeczki włożyłaś, teraz tylko przecieraj liście od czasu do czasu i czujnie obserwuj, będzie dobrze
Monika
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
- Sandersk
- 100p

Dziękuję za podpowiedź!marta_N pisze:Tak to Provado Care.
Kurcze, nie wiem czy to tylko mój problem, ale zdjęcie nie współpracuje...marta_N pisze:Wyszukałam starą fotkę Goldena, już się doczekać nie mogę jego kwitnienia, to będzie chyba najbardziej wyczekane ze wszystkich...
Obrazek
A Golden Beauty jest obecnie na pierwszym miejscu mojej wishlisty. Udało mi się znaleźć je w sklepie internetowym z możliwością wysyłki. Jak przemogę swoje wątpliwości co do przesyłek kurierskich roślin, to Cię dogonię, Marto_N ;)
Poprzednie rośliny, piękne! Zwłaszcza pierwszy. Na szczęście masz zdjęcia kwitnień, myślę, że zdobycie identycznych nie powinno być ekstremalnie trudne.
Hej dziewczynki
dziś będę się chwalić
poszłam do brico po żarówki...a wróciłam z 3 storczykami (15.99/szt i zatrzęsienie kolorków)...tylko o żarówkach zapomniałam 
Pozdrawiam Marta
Jakie udane zakupy.
Będą długo kwitły zapewne, sądząc po ilości pączków. 
- Sandersk
- 100p

Strach Ciebie wysłać po zakupy
Udane zakupy, Optimistic Angel to mój osobisty faworyt!
Kurcze, szkoda, że u mnie tylko tesco i biedronki.
Udane zakupy, Optimistic Angel to mój osobisty faworyt!
Kurcze, szkoda, że u mnie tylko tesco i biedronki.
- Iwona 0103
- 500p

- Od: 9 sie 2014, o 16:12
Bez żarówek można żyć, wszak są jeszcze świeczkiSandersk pisze:Strach Ciebie wysłać po zakupy![]()
Marta bardzo udane zakupy. Drugi i trzeci absolutnie w moim guście
Dziękuje dziewczyny
Byście musiały mnie tam widzieć...jak tylko zobaczyłam na dziale kwiatów duuuużo storczykowych folii, nie było zmiłuj...musiałam no musiałam tam iść bo bym nie przeżyła
Podobały mi się jeszcze dwa... jeden to była Diamond King, a drugi biały w różowe kropeczki
i tak im dłużej o tym myślę tym bardziej wydaje mi się i mam silne przeczucie iż, że jutro...a co tam...pofatyguję sie po białego w kropeczki...ach te różowe piegi
( tak z okazji setnego postu...każda okazja jest dobra do świętowania
)
Mąż mnie z domu wyrzuci
i gdzie ja się podzieje z tym inwentarzem

Byście musiały mnie tam widzieć...jak tylko zobaczyłam na dziale kwiatów duuuużo storczykowych folii, nie było zmiłuj...musiałam no musiałam tam iść bo bym nie przeżyła
Podobały mi się jeszcze dwa... jeden to była Diamond King, a drugi biały w różowe kropeczki
Mąż mnie z domu wyrzuci
Pozdrawiam Marta
- Iwona 0103
- 500p

- Od: 9 sie 2014, o 16:12
Zaraz mąż wyrzuci
Ja swojego nałogowca (papieroski) toleruję to i Twój z Tobą wytrzyma
Ale jakby co to się zaprzyj nogami i ręcami
Przecie brał Cię na dobre i na złe 
Ja swojego nałogowca (papieroski) toleruję to i Twój z Tobą wytrzyma