Mój malutki zakątek - Priam
Witaj
To że dziadkowie na każdym kroku nie chwalą Twojej pracy ani nie wpadają w zachwyt na widok kwiatka jeszcze o niczym nie świadczy , oni ogród widzą inaczej , a Ty patrzysz na niego innymi oczami . Ciesz się ,że kiedy jesteś nieobecny oni opiekują się Twoim ogrodem, a to wiele znaczy , ja nawet takiej pomocy nie mogę oczekiwać .
To że dziadkowie na każdym kroku nie chwalą Twojej pracy ani nie wpadają w zachwyt na widok kwiatka jeszcze o niczym nie świadczy , oni ogród widzą inaczej , a Ty patrzysz na niego innymi oczami . Ciesz się ,że kiedy jesteś nieobecny oni opiekują się Twoim ogrodem, a to wiele znaczy , ja nawet takiej pomocy nie mogę oczekiwać .
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Przemku zdziwiłem się że nie mam od Ciebie powiadomień z ogródka a tutaj pokazujesz jeszcze takie piękne kwiatki
a swoją palczychę wykopałem - mam nadzieję że w domu nie zakwitnie bo ponoć bardzo śmierdzi
a swoją palczychę wykopałem - mam nadzieję że w domu nie zakwitnie bo ponoć bardzo śmierdzi
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karolu czasami tak jest,nie ma powiadomieńk-c pisze:witaj Przemku zdziwiłem się że nie mam od Ciebie powiadomień z ogródka a tutaj pokazujesz jeszcze takie piękne kwiatki![]()
Witaj Przemku
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cóż aura na dworze może przytłaczać, ale pomyśl Gabrysiu: jakby nasze roślinki kwitły przez cały rok to nie dostrzegalibyśmy ich piękna. Dzięki temu, że jesień i zima odbierają nas piękne rośliny możemy powspominać zwiastuny wiosny i nasze letnie ogródki 
Wycieczka do Egzotarium była fajna, bo już dawno tam nie byłem, a w dodatku jeśli ten czas spędza się w miłym towarzystwie to czas szybko mija
ps. powyższe zdjęcia są tylko przerywnikiem między moimi ogrodowymi roślinkami (mam w zanadrzu róże, zimowity i astry).
Wycieczka do Egzotarium była fajna, bo już dawno tam nie byłem, a w dodatku jeśli ten czas spędza się w miłym towarzystwie to czas szybko mija
ps. powyższe zdjęcia są tylko przerywnikiem między moimi ogrodowymi roślinkami (mam w zanadrzu róże, zimowity i astry).
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.