OMG ten żółtek w bordowe kropeczki jest przepiękny tzn, wszystkie kwitnienia są imponujące mam nadzieję dorobić się własnej kolekcji i wątku, póki co mam 3 storcze
Dziękuję za miłe wpisy i pochwały.
Natka te doniczki to tak naprawdę świeczniki ale idealne do moich miniaturek, a super oszczędzają miejsce na parapecie
Helcia- mój chyba nie pachnie, chociaż poczekam na większe słoneczko i sprawdzę jeszcze raz
Medelain-ja rok temu miałam 5, a teraz.......50 jak Cię wciągną to po tobie, kupujesz, kupujesz , aż w końcu stwierdzasz że mnóstwo pustych parapetów zapieniło się w busz, a ty niemasz gdzie wciskać kolejnych
Dzień pochmurny ale mam coś na rozgrzanie w oczekiwaniu na wiosnę
na koniec prezent na dzień kobiet -chociaż cięty ale i tak zasługuje na to by go pokazać
prześliczne masz storczyki, przeprzyjemnie spędziłam czas przeglądając Twój wątek z reszta nie pierwszy raz, już kiedyś "byłam" u Ciebie, jako niezalogowana, i od tamtej pory nieustannie poszukiwałam ciemnoróżowego z białą obwódką i MAM
Witaj!
Z chęcią zaglądam do kolejnych wątków w tym dziale, by podziwiać galerie innych, szukać inspiracji i cieszyć się widokiem kwiatów, tak po prostu. Masz wiele ładnych okazów, a zakupy ze strony 18 (Liodoro, MM i Piccolo Red) są rewelacyjne! Wszystkie z tych trzech są na mojej liście chciejstw, więc będę tu zaglądać czekając na nowe zdjęcia