Zieloni przyjaciele Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu i Kasiu dziękuję Wam za wyczerpujące odpowiedzi. Już teraz wiem, że muszę uciekać z litopsami gdzie pieprz rośnie, bo mój 2 letni synek czasami próbuje mnie naśladować, łapie za spryskiwacz i ....Oj może to przynieść tragiczne skutki

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie ja też kauflandu nie mam
Będę dopiero w poniedziałek w Tarnobrzegu a tam jest ale nie wiem czy do tego czasu coś jeszcze zostanie. Zależy mi na białym czy kremowym. Bo ten mój ostatni co kupiłam niestety jeszcze nie wiem jaki kolorek
Kasiu nie ma za co
i fakt lepiej umieść lithopsy gdzieś gdzie Twój mały synek nie będzie miał do niego dostępu w razie gdyby chciał pomóc mamusi w podlewaniu 
Kasiu nie ma za co
- kati-1976

Moi drodzy goście, zgodnie z obwieszczeniem Admina OGŁASZAM WSZEM I WOBEC
U MNIE BADŹCIE SOBĄPISZCIE CO CHCECIE I NA JAKI TEMAT CHCECIE.
POZOSTAWIAM WAM WOLNĄ RĘKĘ
Lubię te wasze pogaduszki i ploteczki
U MNIE BADŹCIE SOBĄPISZCIE CO CHCECIE I NA JAKI TEMAT CHCECIE.
POZOSTAWIAM WAM WOLNĄ RĘKĘ
Lubię te wasze pogaduszki i ploteczki
kati to skoro tak to wam powiem jak o mało mnie szlak nie trafił...wysłałam znajmego chłopaka do kauflandu po kremowego grudnika z dokładną instrukcją jak go ma przewieść i z nadzieją ,że możę nie zgubi pąków ,czekałam jak ta głupia i ....sie okazało ,że mu sie samochód po drodze zepsuł i nie mam grudniczka .
ale skoro mówicie ,że w biedronce będą to sobie kupie ,b biedronke mam na miejscu
ale skoro mówicie ,że w biedronce będą to sobie kupie ,b biedronke mam na miejscu
- kati-1976

No i jak tu zaufać chłopu
. Zawsze coś im stanie na drodze.
Najlepiej na sobie polegać, ech
Najlepiej na sobie polegać, ech