A ja się pod nim podpisuję!deissy pisze:Ja jestem tu dość nowa,ale uważam ze wątki z naszymi kwiatami to jak nasze domy.Każdy lubi mieć i kwiaty i ozdoby żeby było kolorowo i przyjemnie.Skoro same tego używamy ,znaczy że nam to nie przeszkadza.Skoro tak niektórym zaczęły przeszkadzać te drugie emotikonki,to po co one są?.To tak jakby dać dziecku klocki ale zabronić się nimi bawić, bo się robi bałagan.
Mnie to osobiście nie przeszkadza.Lubie widzieć ze piszą tu ludzie tacy jak ja,a nie że jest to zbór suchych wiadomości.Wchodząc tu czuje się jakbym wpadła z wizytą do koleżanek i to jest super.Właśnie dlatego tak polubiłam to forum że jest tu tak domowo.No to takie moje tylko zdaniena ten temat.
Moniczko, masz piękną begonkę, może więc wadniesz na to, co przeszkadza moim. Otrzymane z forumkowych wymian szczepki zaczęły wzrost. A teraz liście im więdną smętnie zwisają z doniczek. Rośliny umierają, co robić? Stoją w jasnym miejscu, nie przelewam - a przynajmniej tak mi się wydaje. Pomocy. Porszę.