Moje roślinki
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny 
Mirabilis już wychodziłam z kwiaciarni, ale jak go zobaczyłam to się wróciłam. Na wiosnę chciałam go posadzić z moim drugim bluszczem. Nie wiem tylko czy to im na zdrowie wyjdzie.
Mariolu, powinny jeszcze raz zakwitnąć przed wiosną
Saro półeczka kupiona, chcę jeszcze dwie, ale remont nie u mnie tylko u mojego ;)
Deissy opłacało się ale strasznie zmarzłam
Mirabilis już wychodziłam z kwiaciarni, ale jak go zobaczyłam to się wróciłam. Na wiosnę chciałam go posadzić z moim drugim bluszczem. Nie wiem tylko czy to im na zdrowie wyjdzie.
Mariolu, powinny jeszcze raz zakwitnąć przed wiosną
Saro półeczka kupiona, chcę jeszcze dwie, ale remont nie u mnie tylko u mojego ;)
Deissy opłacało się ale strasznie zmarzłam
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniu oj tak jestem bardzo chora
muszę mieć białego ;) Nie wiem jak te będą wyglądały jak zakwitną
W czwartek idę do biedronki, ciekawe co tam będzie 
Deissy mam nadzieję że u mnie bluszcze będą się dobrze czuły. Begonię postawiłam w kuchni przy oknie, ma tam dość chłodno, nie wiem czy to dobre warunki dla niej. Na razie czuje się dobrze :P
Deissy mam nadzieję że u mnie bluszcze będą się dobrze czuły. Begonię postawiłam w kuchni przy oknie, ma tam dość chłodno, nie wiem czy to dobre warunki dla niej. Na razie czuje się dobrze :P
begonia tzw.zimowa to tak naprawdę bylina jak przekwitnie można ją dalej uprawiać jak normalny kwiat doniczkowy ,latem do ogródka na zimę do domukatrina26 pisze:Cieszę się Agness że Ci się podobaMam jadnak nadzieję, że wkrótce dorobię się półeczek i wystawka się skurczy troszkę ;) Co do begonki, ja za bardzo nie wiem jak się nią zajmować, czytałam gdzieś że niektórzy wyrzucają ją po przekwitnięciu