U mnie słońca cały dzień nie było ale jak poszłam po 20 zamknąć kurnik to niebo na zachodzie płonęło

coś z tego może być! Świeczek nie paliłam, ale wszystko dobrze okryte. Nie wiem co zrobić z tunelem na tarasie! w prognozie 1 st o 6 to może jak wstanę wsadzę zapaloną świeczkę
Karolino strach ma wielkie oczy

Tulipany ładnie kwitną i jak będzie tak zimno to długo pokwitną...no chyba że mróz da im radę
Joasiu no patrz! a ja nie wiedziałam że masz staw? albo zapomniałam bo ostatnio nie ponawiasz swojego ogrodu i mogło wylecieć

Tylko że na pewno masz szersze pole działania
Lucynko u mnie jabłonie i gruszki jeszcze nie całkiem rozkwitnięte, ale śliwki według kolejności owocowania całkowicie kwitną ...tylko nie ma zapylających. Jak tak zimno to nic nie fruwa

Przymrozku nie było ale takie zimno też hamuje wzrost

Bądźmy dobrej myśli może nas jednak ominie! Dobrej nocy i spokojnego snu
Martusiu u mnie nie padało już po południu, ale zimnica a to czerwone niebo po zachodzie nic dobrego nie wróży

Wierzchnia warstwa grządki jest odgarnięta, kompost będzie ale obornik mam świeży kurzy to raczej na jesień. Nawet myślałam żeby posadzić i posiać jednorocznych, a poprawić glebę przez zimę. Ja tobie też poprawy klimatu i dobrej nocy życzę
Iwonko może niedużo minusów, a może tylko -1 to jakoś okryte rośliny przeżyją i tak gorszy jest mroźny wiatr. Dla mnie przerażające jest to co słyszę również o maju

Już nie wiem co lepiej życzyć bo słońce to mróz a deszcz...? Życzę prawdziwej ciepłej wiosny
Aguś był jak pomarańczka, że pognałam po aparat
Beatko całość dostałam od Jurka jako Oddity i to po prawej było rurkowate i z rurek odpadają młode okrągłe, tam widać po lewej dwa maluchy
Dobranoc byle do wiosny!

!