. Taki ciemny jeszcze mi się nie trafił, fajny jest
 Szkoda tulipanków, ale te które zostały wyglądają bardzo ładnie
 .
 .Dalia jaka duża
 , wsadziłam jedną jakąś miniaturkę ale dopiero widać kawałeczek zieleni a u Ciebie
 , wsadziłam jedną jakąś miniaturkę ale dopiero widać kawałeczek zieleni a u Ciebie to już niezły krzak

.
 . , wsadziłam jedną jakąś miniaturkę ale dopiero widać kawałeczek zieleni a u Ciebie
 , wsadziłam jedną jakąś miniaturkę ale dopiero widać kawałeczek zieleni a u Ciebie 

.
 . 
  (wybaczcie marność zdjęcia i kaktusowe tło, chwilowo nie mam wolnej ściany
 (wybaczcie marność zdjęcia i kaktusowe tło, chwilowo nie mam wolnej ściany   )
  )
 )
 )

), ale na pewno oplątwy, jak to kiedyś Ewa powiedziała, ?przyjaźnie dyndają na wietrze?.
), ale na pewno oplątwy, jak to kiedyś Ewa powiedziała, ?przyjaźnie dyndają na wietrze?. 
 Póki co cisza, ale rebucjowate już szykują pączki.
 Póki co cisza, ale rebucjowate już szykują pączki.

a do tego jeszcze kompozycja oplątw
  a do tego jeszcze kompozycja oplątw   nie wspominając już kaktusów
 nie wspominając już kaktusów   u mnie pąki też nie rosną, są maciupkie prawie od miesiąca i nie rosną...pewnie czekaja na wyższa temp. ...
  u mnie pąki też nie rosną, są maciupkie prawie od miesiąca i nie rosną...pewnie czekaja na wyższa temp. ...
 . Z tym sianiem, to masz rację, lobelię siałam trzy razy , osteospermum w ogóle nie wzeszło, tak jak i zaluzianskaja. Zimno, mało słońca i nic nie chce rosnąć. Byle do lata.
 . Z tym sianiem, to masz rację, lobelię siałam trzy razy , osteospermum w ogóle nie wzeszło, tak jak i zaluzianskaja. Zimno, mało słońca i nic nie chce rosnąć. Byle do lata.

Mnie lobelia wzeszła we wszystkich trzech pojemnikach, które wysiałam, za to od kiedy wzeszła, roślinki mają po 2 mikrolisteczki i stoją. I co teraz z tym zrobić? Wiadomo jakie lobelia ma rozmiary po wysiewie, ledwie ją widać. Bratki niedługo przekwitną, a ja nie mam co na ich miejsce do skrzynek włożyć...
 Mnie lobelia wzeszła we wszystkich trzech pojemnikach, które wysiałam, za to od kiedy wzeszła, roślinki mają po 2 mikrolisteczki i stoją. I co teraz z tym zrobić? Wiadomo jakie lobelia ma rozmiary po wysiewie, ledwie ją widać. Bratki niedługo przekwitną, a ja nie mam co na ich miejsce do skrzynek włożyć...

Ja też wykorzystuję wszystko co tylko można
 Ja też wykorzystuję wszystko co tylko można  Ogromna kolekcja kaktusów z niecierpliwością czekam na zdjęcia kwitnień
 Ogromna kolekcja kaktusów z niecierpliwością czekam na zdjęcia kwitnień 

Piękna różowa dalia! Bratki też wspaniałe, zwłaszcza ten fioletowy.
  Piękna różowa dalia! Bratki też wspaniałe, zwłaszcza ten fioletowy.   Coś mi się rzuciło na oczy, bo przez chwilę zamiast tego bordowego bratka z ciemnym środkiem widziałam miltoniopsis.
  Coś mi się rzuciło na oczy, bo przez chwilę zamiast tego bordowego bratka z ciemnym środkiem widziałam miltoniopsis.