Na łące
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Na łące
Asiu to u mnie mniej groźnie było, a po burzy była tęcza 
- andzia458
- 500p

- Od: 19 sty 2014, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Asiu, za wcześnie się pochwaliłam- mąż dzisiaj oddał piaskownicę, bo akurat trafił się chętny
A jak wspomniałam mu, że przecież wspaniała rabata mogłaby w niej być, to jakoś tak dziwnie na mnie popatrzył 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
- Aguss85

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Trochę piękne, trochę straszne
Dojechałam do domu i na ogród dopiero pod wieczór i dla odmiany wtedy u mnie wyszło zza chmur słońce
Akurat zajrzałam na prognozę i dopiero z niej dowiedziałam się, że mam za oknem gwałtowne burze, hmm... jakoś siedząc o 20 cm od tarasu nie widziałam tych burz tylko wieczorne słonko 
Dojechałam do domu i na ogród dopiero pod wieczór i dla odmiany wtedy u mnie wyszło zza chmur słońce
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Agnieszka
- Aguss85

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Asiu pięknie zakwitła ta szachownica i jeszcze ma mój ulubiony kolor 
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Agnieszka
Agnieszka
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Asiu. Szachownica piękna aż żałuję, że nie kupiłam
. Pozdrawiam
.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
O jejjj
Co to się u Ciebie działo na niebie??
Szachownica bardzo ładna
.
Szachownica bardzo ładna
- MartisM
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 14 mar 2016, o 14:47
Lyanna widzę, że jesteś prawdziwą fanką dyni
Widzę też, że szykuje się spory plon kamczatek. Super jagody - uwielbiam ich kwaśny smak. Ja też spodziewam się, że za miesiąc troszeczkę sobie ich podjem!
U mnie też zamieszkały kreciki - dziś mi zdemolowały całe dwa rzędy siewek marchewki
A Twój ogród to sowicie Ci rodzi!
U mnie też zamieszkały kreciki - dziś mi zdemolowały całe dwa rzędy siewek marchewki
Pozdrawiam Marta
Zapraszam do mojego wątku
Bananowiec i inne egzotyki w gruncie - kolorowy ogród z jagodowym zakątkiem
Zapraszam do mojego wątku
Bananowiec i inne egzotyki w gruncie - kolorowy ogród z jagodowym zakątkiem
Witaj Martis . Kamczatki ok, super są, już mam sporą kolekcję. Liczę, że będzie co pojeść i zamrozić, może nalewkę zrobić. Porządkujeę górny jagodnik i mam kilka do przesadzenia ale już chyba poczekam na jesień. Dynie niedługo będzie można siać
. Ogólnie dyniowate cudaki różne.
Vanilia, Marysia, Agnieszka, Madzia - chmura burzowa wyglądała groźnie, klimat się zmienia i dziwne rzeczy się dzieją z pogodą. Gdyby ta chmura się zakręciła to powstało by niezłe tornado
.
Agnieszka, Ewelina, Madzia - szachownica mnie zaskoczyła tym, że ma takie duże kielichy, rośnie już chyba 3 rok i radzi sobie w glinie, w trawie pod krzakiem świdośliwy. Nawet mąż jej nie skosił - specjalnie ominął! Ale po koszeniu jak się wyłoniła z trawy to zaraz w nocy coś jej podżarło płątki. A niby trująca.
Robiłam reorganizację parapetów, wtaszczyłam do domu klamot balkonu, szklarenę z półkami siatkowymi i postawiłam w drzwiach balkonowych. To już panika. Dzisiaj spadły mi z parapetu siewki pomidorków i się totalnie wymieszały
. Musiałam pikować takie malutkie, z samymi liścieniami. A dosiewałam specjalnie bo mi słabo powschodziły wcześniejsze. Powoli dom zamienia się w oranżerię...
Vanilia, Marysia, Agnieszka, Madzia - chmura burzowa wyglądała groźnie, klimat się zmienia i dziwne rzeczy się dzieją z pogodą. Gdyby ta chmura się zakręciła to powstało by niezłe tornado
Agnieszka, Ewelina, Madzia - szachownica mnie zaskoczyła tym, że ma takie duże kielichy, rośnie już chyba 3 rok i radzi sobie w glinie, w trawie pod krzakiem świdośliwy. Nawet mąż jej nie skosił - specjalnie ominął! Ale po koszeniu jak się wyłoniła z trawy to zaraz w nocy coś jej podżarło płątki. A niby trująca.
Robiłam reorganizację parapetów, wtaszczyłam do domu klamot balkonu, szklarenę z półkami siatkowymi i postawiłam w drzwiach balkonowych. To już panika. Dzisiaj spadły mi z parapetu siewki pomidorków i się totalnie wymieszały
- Maska

- Kontakt:
Asiu rok temu miałam latające pomidorki, wszystko było oznaczone opisane a potem jeden miszung. Od tego czasu półki przywiązuję drucikami do konstrukcji
Burze, chmury, tornada, zimne i gorące lata zawsze były. Pamiętam jak się mówiło o ociepleniu klimatu, a moi koledzy botanicy opowiadali że źródła przekazują iż 100 lat temu było tak samo 
- Maska

- Kontakt:
Asiu w ogóle nie ma co panikować
i tak co ma być to będzie
To już któraś piaskownica na FO w kwietnej odsłonie
Tulipanki bardzo pasują 
- Maska

- Kontakt:
Asiu moja akebia za 2,99 z LM przezimowała już drugą zimę i puszcza listki , ale nie wygląda tak jak Twoja