Na łące
Re: Na łące
Madzia dziękuję za radę. Przydał by się płot swój. Domek narzędziowy cały obsadzony a ja kupiłam wczoraj kolejny powojnik
. Jeszcze widziałam dławisza i mnie kusi żeby kupić... To choroba... Najwyżej będzie to wszystko pełzać jako okrywowe
.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hyzop to takie aromatyczne ziele o dość ostrym smaku i aromacie - nie każdemu odpowiada.
Można używać w sumie do wszystkiego, ale z umiarem - nadaje rzeczywiście wyrazisty akcent.
Można używać w sumie do wszystkiego, ale z umiarem - nadaje rzeczywiście wyrazisty akcent.
- Aguss85
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Agnieszka
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Piaskownica ogrodniczki
Hyzop do wielu rzeczy się przyda http://www.przyprawowy.pl/hyzop.html , a przede wszystkim ślicznie kwitnie na niebiesko
Sadzonki bardzo ładne
a moje stoją na tarasie już kilka dni i nocy, tylko na noc zapinam folię 
Hyzop do wielu rzeczy się przyda http://www.przyprawowy.pl/hyzop.html , a przede wszystkim ślicznie kwitnie na niebiesko
Sadzonki bardzo ładne
Marysiu ten hyzop to ciekawy jest, powinien też fajnie wyglądać w warzywniku.
Agnieszka - warzywa są piękne
, ciekawe jak wygląda jarmuż fioletowy w Twojej kompozycji, fajne takie zestawienia kwiatowo-warzywne.
Jeszcze dorzucić trawy jakieś, dzisiaj chodziłam sobie po forumowych ogrodach i dmuszek sobie przypomniałam, miałam nie siać w tym roku, no ale jak?

6.08.2015
Agnieszka - warzywa są piękne
Jeszcze dorzucić trawy jakieś, dzisiaj chodziłam sobie po forumowych ogrodach i dmuszek sobie przypomniałam, miałam nie siać w tym roku, no ale jak?

6.08.2015
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj. Fajna odsłona piaskownicy
. Pozdrawiam
.
- Aguss85

Dzień dobry!
Zajrzałam sprawdzić, co słychać na łące
Dmuszek jest uroczy
Dla jarmużu zrobiłam miejsce, w ogóle jestem ciekawa, jak on będzie wyglądał na żywo, czy naprawdę taki fioletowy jak na zdjęciu. Dostał osobne hmm rabatki, bo to spora roślinka u Ciebie
Już wykiełkował, aksamitkę dosieję mu do towarzystwa w weekend. Buraki liściowe też skiełkowały, będę przenosić pod róże, ciekawa jestem jak to wyjdzie 
Zajrzałam sprawdzić, co słychać na łące
Dla jarmużu zrobiłam miejsce, w ogóle jestem ciekawa, jak on będzie wyglądał na żywo, czy naprawdę taki fioletowy jak na zdjęciu. Dostał osobne hmm rabatki, bo to spora roślinka u Ciebie
Agnieszka
Agnieszka
- LaKamila
- 200p

- Od: 20 lut 2016, o 12:24
- Kontakt:
Dziewczyny, przypomniałyście mi o jarmużu. Rok temu super się sprawdził na balkonie. Miałam tylko zieloną odmianę a na działce rodziców była też fioletowa. Jest rzeczywiście fioletowy (jak na zdjęciach)
.
Ale chyba już kupię sadzonkę bo zaczynam wymiękać z tą rozsadą
.
Ale chyba już kupię sadzonkę bo zaczynam wymiękać z tą rozsadą
- Aguss85

Oj a u mnie w jarmużu klęska urodzaju
mogę posadzić tylko 4- dwa zielone i dwa fioletowe, a resztę jak podrośnie i ładne będą to mi napisz, gdzie mam wysłać 
Agnieszka
Agnieszka
A moj jarmuż będzie niebawem kwitł. Juz ma paczki
. Na necie piszą, że jarmuż jest dwuletni, kwitnie w drugim roku. Czy to znaczy, że kolejnej zimy nie przetrwa?
- LaKamila
- 200p

- Od: 20 lut 2016, o 12:24
- Kontakt:
Aguss85 pisze:Oj a u mnie w jarmużu klęska urodzajumogę posadzić tylko 4- dwa zielone i dwa fioletowe, a resztę jak podrośnie i ładne będą to mi napisz, gdzie mam wysłać
Super
- andzia458
- 500p

- Od: 19 sty 2014, o 18:20
Asiu ależ Ty jesteś kreatywna- chyba sama nie wpadłabym na pomysł, żeby tak piaskownicę zagospodarować
A tak się szczęśliwie składa, że od ponad roku mam w garażu piaskownicę na zbyciu
Mąż zrobił chłopcom dużo większą, tej mniejszej nie mieliśmy komu oddać- wspaniale się składa bo już wiem, co z nią zrobić 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Andzia, polecam na spód siatkę przeciw kretom, chyba ze kretów brak
.
Dzień kosiarza dzis. Pojechalam na działkę z rozladowanym telefonem i nie ma zdjęć. Pogoda była super. Kosiliśmy. Teraz już w domku. I burza przyszła
.
Dzień kosiarza dzis. Pojechalam na działkę z rozladowanym telefonem i nie ma zdjęć. Pogoda była super. Kosiliśmy. Teraz już w domku. I burza przyszła