renzal;Reni4-Renie kochane    Nie wiem jak ja dam radę z tymi ogrodami.Mam Nadzieję,że dam( ale deko o mój kręgosłup się boje, bo i tak mi dokucza)
Ale, pożyjemy, zobaczymy  

Ok,  hiacynty dokarmię i chyba całą resztę tez już można ??  

Wszystko, co nowe bardzo cieszy ,Zobaczymy jak mi z ogrodem wyjdzie  .Nie rozpędzę się , bo kasy na ten cel , prawie nie mam 

kolejne narcyzki zakwitają  

Anna11-Anuś;Tulap
 Anna11-Anuś;Tulap  Witajcie, dzięki za miłe słowa  

Berberys Maria, kupiłam  na jesieni, pomarańczowy,żywy, piękny.Urzekł mnie swoim jesiennym kolorytem. 

Potem deko mu gałązki dłuższe przycięłam.Właściwie zrównałam do  mniejszych .
Nie chcę krzaka dużego.Będę go cięła , na zwarty, może coś w rodzaju kuli  krzew, zobaczymy  

Tacca-Danusiu;  PEPSI-Gosiu
Tacca-Danusiu;  PEPSI-Gosiu   No tak odkrywam co w tym nowym jest.ale za dużo to tutaj roślin nie ma. Dlatego to  co jest, to wielkie - dobrze!!
Tulipan  nabiera kolorków
 JAKUCH-Jadziu
 JAKUCH-Jadziu  Oj tak mi mów, tak mi mów.Wiesz jak osłodzić  ciężki dzień pracy i w ogóle.Buzia na te pochwałki chociaż mi się uśmiechnęła  
 iwona0042-Iwonko ; Tulap-Mati

iwona0042-Iwonko ; Tulap-Mati   Bratki tez lubię.I trochę mam swoich z siewek.Ale te  dopiero zaczynają..Ale za to będą dłużej kwitły  i cieszyły  

Fiona,   dla nas   jest najładniejsza, bo nasza  
 dorotka350-Dorotko

dorotka350-Dorotko  Witaj!!
Nie ważne, czy 1 strona czy 5.ważne,że mnie odwiedziłaś  

Trochę mam obawy, czy dam radę na tych dwóch ogrodach,Zobaczymy co z tego wyjdzie  

W nowym roślin, to tak namiastkowo.ale dobrze,że cokolwiek jest, i to poznaje teraz.
I oczywiście dosadzam z podzielonych od siebie z działki .Fioncia wygłaskana.Własnie lezy mi na kolanach i mruczy  

Stare szafirki zawsze ładne

Monika79
 Monika79 Witaj Moniczko w moich progach.Dziękuję za miłe słowa.I zapraszam częściej