Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zara
500p
500p
Od: 6 maja 2015, o 12:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Martusiu kolorowo się zrobiło na Twym "Mont Everescie" wygląda teraz jakby głęboka wiosna zagościła w Himalaje ;:333
Ależ pięknie tu będzie jak się wszystko rozrośnie i nastanie lato ;:3 ;:3 ;:3 -czekam na te widoki z niecierpliwością.
Z tym pigwowcem to mnie teraz rozmarzyłaś będę roczki składać do błękitu nad głową aby się "gałęziak" utrafił, jesteś Martunia ;:118
Milusiej niedzieli ;:100
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Martuś dalej ponuro i mokro! Miałam zawciąg, ale nie był u mnie długo sezon może dwa? Pewnie mu nie stworzyłam dobrych warunków. Zajrzałam pod podany adres i pewnie posiedzę dłużej skoro rośliny warte grzechu :D Tylko niestety w planie mam likwidację grządki przed kuchennym oknem i rośliny gdzieś muszę przesadzić ;:145 Wszystko przez dziwne rządy na wsi na kanalizację nie ma na pałac dla wójta było, nawet nie pójdę obejrzeć bo jak zobaczę złote klamki to mnie szl...trafi ;:14 Miłej niedzieli i słońca życiodajnego ;:196
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Marto nie widziałam tyle kolorowych fiołków , czy one też tak pachną jak niebieskie,są bardzo ładne . o kalmie nie wspomnę , zawsze wydawało mi się ,ze one potrzebują specjalnej ziemi i nie zawsze pięknie rosną , myliłam się. ;:3
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marta dobrze ,że pokazałaś Twoje fiołeczki. Poszłam je poszukać, bo przecież dostałam je od Ciebie. Mam , kwitną i pachną . Czy one też się tak wysiewają jak inne?
Rabatka się zapełnia. ;:215 życzę ;:3
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Marto powędrowałam troszkę u Ciebie..śliczna już wiosenka.. ;:138 kaskadową rabatę robisz super..zachorowałam na wiśnię.. :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu kaskadowa rabatka coraz to piękniejsza ;:215 ;:215
Zawciąg mam różowy ale gdzie mu tam do kwitnięcia - Ty chyba swój ogród podgrzewasz :D
Ach byłabym zapomniała idę na 26 str.
Dziękuję bardzo i dużo ;:3 życzę ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam miłych gości ,dzisiaj też cały dzień siąpi,więc pogoda nie zachęca do ogrodu i zimno u mnie tylko 5 stopni.

Tereniu,jak u mnie kalmie dobrze zimują to i u Ciebie dadzą radę ,buziaczki ;:196

Przemku,u mnie pada cięgiem drugi dzień,wcześniej z przerwami,u mnie też się dzisiaj bardzo ochłodziło jest 5 stopni i wilgoć z deszczykiem ,tak bardzo jesiennie ,roślinki podgoniły wegetację ,bo było bardzo ciepło ,wręcz gorąco i pełne słońce,a rośliny tak różnie zakwitają u każdego w innym czasie ,ale są cieplejsze tereny niż mój,ja mam taki trochę górski klimat,pozdrawiam :wit

Wiola,ta rabata powinna być jeszcze rozrośnięta ,ale na to trzeba czasu ,zobaczę jutro czy jest co podzielić z tego żywokostu to ci dołożę,pozdrawiam ;:168

Bożenko,miło,że sie podobają ,pozdrawiam :wit

Iwonko,no nie do ponurego zakątka to ich nie wyrzucaj :uszy ,jak mają wszystko co potrzeba to się odwdzięczą ,pozdrawiam :wit

Aluś moje kolory fiołkowe też pachną ,nie wiem jak zrobić fiołki w cukrze ,bo nigdy nie robiłam i nie wiem do czego sie je używa,może do dekoracji na torcie?wiosna jest piękna jak świeci słoneczko,,ale teraz bardzo jesiennie u mnie ,wszystko wisi od ciężaru wody,pozdrawiam i życzę zdrówka ;:196

Aniu,teraz kolorowo ,bo trochę wiosennych tam już mieszka ,staram się tak posadzić roślinki ,żeby cały czas coś kwitło,przypomnij na następną wiosnę o tym pigwowcu,pozdrawiam ;:168

Marysiu,u mnie też cały dzień pada,zawciąg jest bardzo chimeryczny i albo będzie ,albo nie, dostałam z tej firmy inne kwiatuszki i one takie cudowne nie są natomiast kalmie przyszły super,zobaczymy jak reszta będzie rosła,bo może być dobrze,zawsze coś musi stać na przeszkodzie ,u ciebie teraz problem z kanalizacją i to kopanie,pozdrawiam ;:196

Teresa inka,te fiołki też pachną jak te fioletowe,kalmie potrzebują kwaśnej ziemi i słoneczka ,moje stare kwitną co roku cudownie ,pozdrawiam :wit

Ala,one sie wysiewają ,ale nie są jakieś agresywne ,świetnie zaścielają wolne przestrzenie ,tak kaskadowa się zapełnia powoli,zobaczymy jak to wyjdzie jak sie rozrośnie i całkiem zapełni,pozdrawiam :wit

Reni,wiśnie bardzo zdobią teraz ogród ,a te zygzakowate są fajne bo jak krzewy ,kwitną od samej ziemi i bardzo lubią je pszczółki,pozdrawiam :wit

Tereniu,to słoneczko podgrzewało ogród a teraz zimno jak w jesieni,szalone te zmiany temperatury,pozdrawiam i buziaczki ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto ! fiołki masz kremowe?czy białe?
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Marto u Ciebie wszystko tak szybko kwitnie i rośnie jak na kapuście ;:306 ;:306 :;230 .
Pozdrawiam, ;:196
paprockapati
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 11 kwie 2016, o 11:59

Post »

Zazdroszcze tych pięknych roślin! Mi jeszcze trochę zajmie, zanim będę mogła się cieszyć kwiatami, dopiero kończymy prace wykończeniowe, w sprzątaniu pomogła nam firma z Wrocławia, bo już sił zabrakło: http://joyline-terenyzielone.pl/sprzatanie/ . Teraz czeka nas naprawa altany, bo przegniły deski. Czy ktoś używał do tego papy?
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27

Post »

Martusiu :wit

Wspaniale się spaceruje po tak już kolorowym ogrodzie,fiołki cudne, kaskadowa rabatka coraz piękniejsza, myszy nie zazdroszczę, lubią narobić szkody, a czym je podtruwasz Martusiu?
Piwonie ;:oj takie już duże, oj będzie niedługo spektakl, byleby ;:3 zaświeciło, bo tej słoty i zimnoty mam dość. Pozdrawiam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Bożenko to kremowe fiołki :wit

Dorota,zgadłaś ,rośnie na kapuście :uszy ;:306

paprockapati,witaj w moim ogrodzie,i w twoim ogrodzie zrobi się pięknie ,zawsze początki są trudne ,ale potem robi się pięknie i po kolei spełniają sie marzenia ,czego życzę z całego serca,napisz jak masz na imię ,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:65

Krysiu,mam taki specjalny środek na myszy ,ale nie wiem jak sie nazywa ,leży w garażu,ale jak pada nie można go stosować ,bo też można się zatruć,pierwsze piwonie zasuwają szybko,jak zrobi się ciepło to pewnie niedługo zakwitną ,mam 2 takie z pączkami,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p
Od: 19 sty 2014, o 18:20

Post »

Martuś witaj :wit
Odpowiadam w Twoim wątku: myślę, że tak koło weekendu, ewentualnie w pn mogłabyś mieć odwiedziny ;:224 Ale to jeszcze nic pewnego, możliwie jak najwcześniej dam Ci znać ;:196
Fiołki i tawułki od Ciebie wspaniale się zadomowiły ale inne roślinki również budzą się do życia i nie mogę się lata doczekać, bo ciekawa jestem kolorków kwitnących roślinek :tan
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu mocno spóźniona dzisiaj, bo miałam ważną sprawę do załatwienia :oops: Zmęczona jestem więc tylko przyszłam życzyć kolorowych snów ;:196
Awatar użytkownika
zara
500p
500p
Od: 6 maja 2015, o 12:06

Post »

Martusiu na pewno nie zapomnę i w przyszłą wiosenkę "pigwowo" w pas się ukłonię ;:180
U mnie chłodno i pochmurno, ciągnie deszcz - niech pada bo sucho, ale Tobie słonko przesyłam niech Ci pięknie świeci i grzeje ;:100
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”