Piękne są te Twoje

Rozsiewają się same ?
  Rozsiewają się same ?

I kokorycze.
  I kokorycze.   U mnie tej zimy wszystkie poszły na podniebne łąki.
  U mnie tej zimy wszystkie poszły na podniebne łąki.  

Jakaś fotorelacja będzie?
 Jakaś fotorelacja będzie?  

ale świat jest piękny -całe popołudnie na działeczce spędziłam,stąd ta euforia
 ale świat jest piękny -całe popołudnie na działeczce spędziłam,stąd ta euforia   

ale królują oczywiście prymulki
 ale królują oczywiście prymulki   ,bardzo kiepska jest Elizabeth Killelay
 ,bardzo kiepska jest Elizabeth Killelay 

A miałam okryć na wieczór.
 A miałam okryć na wieczór. 

przylaszczki mamy w takim razie z tego samego źródła ,fajnie się dzielić wiadomościami o zakupie,tym bardziej jak się lubi to samo
 przylaszczki mamy w takim razie z tego samego źródła ,fajnie się dzielić wiadomościami o zakupie,tym bardziej jak się lubi to samo   

rano nie miałam szronu ale u mnie rano w sobotę to nie wcześniej jak 9.00 ,co prawda jak się kładłam temperatura znacznie spadła bo było 2-3 stopnie ,za to dzień był słoneczny i ciepły-mój szalony M bez koszulki na działce pracował ,a nie twarz piecze więc pierwsze promienie słońca są już na skórze ,był i grill i kawka oraz sporo pracy,ale jestem z siebie zadowolona-dużo do przodu
 rano nie miałam szronu ale u mnie rano w sobotę to nie wcześniej jak 9.00 ,co prawda jak się kładłam temperatura znacznie spadła bo było 2-3 stopnie ,za to dzień był słoneczny i ciepły-mój szalony M bez koszulki na działce pracował ,a nie twarz piecze więc pierwsze promienie słońca są już na skórze ,był i grill i kawka oraz sporo pracy,ale jestem z siebie zadowolona-dużo do przodu 

. Na zimę je chowasz prawda  ?? Przylaszczki i cała reszta przepiękne
 . Na zimę je chowasz prawda  ?? Przylaszczki i cała reszta przepiękne   . Bardzo fajnie, że pogoda dopisała i popracowałaś wraz z Małżonkiem. Pozdrawiam
 . Bardzo fajnie, że pogoda dopisała i popracowałaś wraz z Małżonkiem. Pozdrawiam   .
 . tyle pierwiosnków i szafirki już Ci kwitną
  tyle pierwiosnków i szafirki już Ci kwitną  Nawet ułudki większe jak moje, u mnie jakoś wolno wszystko przyrasta,pierwiosnki malutkie jeszcze długo na nie poczekam.
 Nawet ułudki większe jak moje, u mnie jakoś wolno wszystko przyrasta,pierwiosnki malutkie jeszcze długo na nie poczekam.