Jeszcze jest wcześnie, zdążymy wszystko zrobić.
Działka w ROD pestki 2016rok
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka pestki rok 2014
Tereniu ja też wysiałam pomidorki 16.03.
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Swięta,święta i po świętach pogoda się zmienia dzisiaj deszcz dopiero wnuczki odjechały bo jutro szkoła, a ja odpoczynek od dzieci, a za to jeszcze ten tydzień chodzę na zabiegi na kręgosłup.
Działka czeka, w domu wysiane pomidorki ale jeszcze male i dobrze bo gdzie je pomieszczę przyszły mi nowe mieczyki od Anity z forum, muszę ich przechować do końca kwietnia.na moim osidlu kwitna pięknie krokusy

a to moje wysiane pomidorki

mieczyki

najlepiej mi wzeszła szałwia błyszcząca już popikowałam w donicy, troszke na działkę reszta na balkonie będzie
a co w ogrodzie zobaczę w czwartek ma być ładnie to pójdę troszkie popatrzeć co żyje, co odbiło 
Działka czeka, w domu wysiane pomidorki ale jeszcze male i dobrze bo gdzie je pomieszczę przyszły mi nowe mieczyki od Anity z forum, muszę ich przechować do końca kwietnia.na moim osidlu kwitna pięknie krokusy

a to moje wysiane pomidorki

mieczyki

najlepiej mi wzeszła szałwia błyszcząca już popikowałam w donicy, troszke na działkę reszta na balkonie będzie
a co w ogrodzie zobaczę w czwartek ma być ładnie to pójdę troszkie popatrzeć co żyje, co odbiło Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Racja,osiedlowe krokusy cieszą oko w takiej ilości
Widzę już powoli się za ogródkowanie bierzesz
Widzę już powoli się za ogródkowanie bierzesz