Ciekawe gdzie byś pomieściła na kawie i ciasteczku skromną ilość 10191 forumek i forumków hi hi - masz jakiś kryty, własny stadion piłkarski na takie imprezki? Oj fajnie by było.Antooosia pisze: Jagódko te spotkania,to naprawdę super sprawa....ale marzy mi się zjazd wszystkich forumowiczów...to by dopiero było 8)
U Antooosi :):):)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Antosiu, śliczna difcia. Zupełnie taka jak moja
.
Oj i ja zazdroszczę Wam tych wspólnych pogaduszek i zakupów. Ja niestety o roślinkach nie mam z kim w swoim otoczeniu porozmawiać. A domownicy moje zamiłowanie do roślin doniczkowych traktują jak dziwactwo
Oj i ja zazdroszczę Wam tych wspólnych pogaduszek i zakupów. Ja niestety o roślinkach nie mam z kim w swoim otoczeniu porozmawiać. A domownicy moje zamiłowanie do roślin doniczkowych traktują jak dziwactwo
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku dla chcącego nic trudnego :P fajne by to było takie spotkanie :PCzarodziej_ pisze:Ciekawe gdzie byś pomieściła na kawie i ciasteczku skromną ilość 10191 forumek i forumków hi hi - masz jakiś kryty, własny stadion piłkarski na takie imprezki? Oj fajnie by było.Antooosia pisze: Jagódko te spotkania,to naprawdę super sprawa....ale marzy mi się zjazd wszystkich forumowiczów...to by dopiero było 8)
Z Bożenką jakoś nie mam kiedy się spotkać > Justynka też różnie pracuje
Mam jednak nadzieję że kiedyś to się stanie :P
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku stadionu nie mam niestety,ale myślałam,by takie spotkanie zrobić bliżej środka Polski,bo wiesz...z pomorskiego do Krakowa kawał drogi....jeśli jednak padnie na Kraków zawsze możemy spotkać się na słynnych Błoniach,gdzie dla papieża JANA PAWŁA II miliony się mieściłyFIGA pisze:Przemku dla chcącego nic trudnego :P fajne by to było takie spotkanie :PCzarodziej_ pisze:Ciekawe gdzie byś pomieściła na kawie i ciasteczku skromną ilość 10191 forumek i forumków hi hi - masz jakiś kryty, własny stadion piłkarski na takie imprezki? Oj fajnie by było.Antooosia pisze: Jagódko te spotkania,to naprawdę super sprawa....ale marzy mi się zjazd wszystkich forumowiczów...to by dopiero było 8)
Z Bożenką jakoś nie mam kiedy się spotkać > Justynka też różnie pracujeGosia praca i mała > Bunia też zajęta i sam widzisz tylko w Łodzi jesteśmy a trudno się spotkać
![]()
Mam jednak nadzieję że kiedyś to się stanie :P
Kasiu cieszę się,że podzielasz moje zdanie...tylko to chyba bliże wiosny-lata....a póki co-czas zimowy na przemyślenia,jak i gdzie to zrobić-będzie
Moniś dlaczego nie wszyscy?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...