Ściółkuję korą sosnową i zrębkami, żeby zagłuszyć okoliczną trawę. Też zastanawiam się nad agrotkniną.MrPomO pisze:Próbował ktoś ściółkować jagodę korą sosnową ?
Mam 53 krzaki 2, 3, 4 letnie różnych odmian.
Ściółkuję korą sosnową i zrębkami, żeby zagłuszyć okoliczną trawę. Też zastanawiam się nad agrotkniną.MrPomO pisze:Próbował ktoś ściółkować jagodę korą sosnową ?
Wodniczka pisze:Moje jagody, dwa Wojtki, Atut i Sinogłaska też mają pączki, trochę sarenki je objadły ale dają radę. Czym nawozicie jagody? Mam je dopiero drugi sezon i mam nadzieję że skosztuję kilku owców w tym sezonie
Mam również borówki sypałam im nawóz w czwartek ale nie pomyślałam ze jagódkom też można sypnąćpatryk10015 pisze:Wodniczka pisze:Moje jagody, dwa Wojtki, Atut i Sinogłaska też mają pączki, trochę sarenki je objadły ale dają radę. Czym nawozicie jagody? Mam je dopiero drugi sezon i mam nadzieję że skosztuję kilku owców w tym sezonie
Ja nawożę nawozem wieloskładnikowym do borówek.
Wodniczka pisze:Ja po posadzeniu krzewów rozłożyłam czarną agrotkaninę i wysypałam korą sosnową mam spokój z chwastami i ziemia tak szybko nie wysycha.MrPomO pisze:Próbował ktoś ściółkować jagodę korą sosnową ?