Nowy nabytek bardzo ładny. Ma odrosty?

Na wstępie życzę wszystkim kobietom wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia kobiet
 Na wstępie życzę wszystkim kobietom wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia kobiet   
  - i bardzo dobrze że zacieków nie było widać
 - i bardzo dobrze że zacieków nie było widać  mogłem nic o nich nie pisać może nikt by nie zauważył.
  mogłem nic o nich nie pisać może nikt by nie zauważył.   Kobiety jeszcze nie zobaczyły i już zdążyłem umyć
 Kobiety jeszcze nie zobaczyły i już zdążyłem umyć   .
 . niestety nie ma odrostów.
 niestety nie ma odrostów.  PS:twój nick kojarzy mi się z Justyną czy masz tak na imię?Wolałbym pisać po imieniu
 PS:twój nick kojarzy mi się z Justyną czy masz tak na imię?Wolałbym pisać po imieniu   
  ale to tak na "oko" + - no niestety nic nie dociera do babci a szkoda
 ale to tak na "oko" + - no niestety nic nie dociera do babci a szkoda 

To już tyle na dziś
 To już tyle na dziś   

Ja ostatnio widziałam w Auchanie, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam
  Ja ostatnio widziałam w Auchanie, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam 

. A kaktusy muszą być na każdym parapecie, tak trzymać
 . A kaktusy muszą być na każdym parapecie, tak trzymać  

Długo już ją masz, i jak się u Ciebie sprawuje ?
  Długo już ją masz, i jak się u Ciebie sprawuje ?

Takiego włochacza mam i ja. Śliczny jest.
  Takiego włochacza mam i ja. Śliczny jest.

miałem i wcześniej kaktusy przecież grudnik to też kaktus :P teraz to jeszcze muszę się podszkolić w kwestii kaktusów
 miałem i wcześniej kaktusy przecież grudnik to też kaktus :P teraz to jeszcze muszę się podszkolić w kwestii kaktusów  to co kiełkuje to winogrono morskie Coccoloba uvifera superowe u niej jest to że toleruje każde pH ziemi
 to co kiełkuje to winogrono morskie Coccoloba uvifera superowe u niej jest to że toleruje każde pH ziemi   
  ogólnie resztę o nich jest u mnie na blogu
 ogólnie resztę o nich jest u mnie na blogu  Usunęłam. Proszę zapoznać się z regulaminem./Iwona
 Usunęłam. Proszę zapoznać się z regulaminem./Iwona

taki cudny słodki fiołkowy zapach rano zupełnie nie pachnie ale wieczorkiem
 taki cudny słodki fiołkowy zapach rano zupełnie nie pachnie ale wieczorkiem 

Ceropegia woodie słodki maluch, moja dopiero teraz wreszcie pięknie zaczęła rosnąć
  Ceropegia woodie słodki maluch, moja dopiero teraz wreszcie pięknie zaczęła rosnąć  

przy okazji zamówieni trochę mi się na klikało i do e-koszyczka wpadło kilka nie planowanych ale tak całkiem z przypadku
  przy okazji zamówieni trochę mi się na klikało i do e-koszyczka wpadło kilka nie planowanych ale tak całkiem z przypadku   

Yellow pear bardzo się rozrasta, też mam i bardzo lubię właśnie za nie pomidorowy smak krytykowany na forum.
  Yellow pear bardzo się rozrasta, też mam i bardzo lubię właśnie za nie pomidorowy smak krytykowany na forum.
 Powodzenia życzę!
 Powodzenia życzę!