Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witam Wszystkich bardzo serdecznie 8) :wink:
:shock: :shock: :shock: Ile mam gości a ja sobie w najlepsze muzykę wczoraj słuchałem
i to tak genialnie że mi się usnęło i przebudziłem się o dwunastej. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jola tak mi życzyła miłych snów że chyba dlatego tak nagle padłem, ale za to jak się wyspałem :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Iza no ja widzę ze wszyscy Toruń odwiedzają, i to tylko ja taki zacofany jeszcze tam nie byłem.
ale z tego co wiem to na razie nie planuje, bo to byłby wypad dłuższy niż jeden dzień a na taki sobie pozwolić
nie mogę z braku czasu. :lol: :lol: :lol: :lol: Ale jest na mojej liście wycieczek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aska Ogród Botaniczny w Krakowie bardzo lubię. Jest to fantastyczne miejsce, warte zobaczenia. Oczywiście jak
ktoś lubi rośliny. Jak jak pojechałem tam z rodzinką to wszyscy na ławce koło muzeum siedzieli pod paulownią a ja chodziłem
z bratem i zdjęcia robiłem. Zresztą brat powiedział że ma to gdzieś po czasie i też sobie poszedł. :cry: Tak to wyglądało. No
trudno jeszcze nie raz tam będę to sobie to wszystko nadrobię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halinko dziękuję serdecznie za wizytę :wink:
Iza widzę że masz w domu piosenkarkę, ale fajnie tak chyba, zobaczy kawał Polski :) Dziękuję serdecznie za kawkę o poranku :lol: :lol: :lol: :lol:
O matko za niedługo muszę wychodzić a mi się tak nie chce. Jak zobaczę ten deszcz, za oknem to aż mną trzęsie. a do tego
te temperatury i wiatr. :? :? :? :? :?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Krzysiu

Ale piękne zdjęcia ja niestety nie mam córki to też Ci nie pokarzę. A moi mężczyżni zastrzegli sobie żeby broń Boże ich nie pokazywać. tak to miałabym jeszcze bardzo dużo fotek do wklejania ale na nich zawsze ktoś jest

Genia
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

witajcie Kochani zdjęcia Torunia fajne z rozżewnieniem je ogladam bo w Toruniu przeżywałam swoja pierwszą miłość :wink: Asiu córcia śliczna bardzo do Ciebie podobna, jeżeli chodzi z Tobą do Ogrodu... to znaczy będzie następna ogrodniczka super :D :D Iza Twój Skarb juz wyrosniety :D ale za to szykuje sie na estradę zdolna dziewczyna :D
Zapraszam do Adrspach w Czechach - skalne misteczko polecam dla tych którzy lubia łazic zwłaszcza miedzy skałami :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Iza - chłopcy chyba chcą oczy pogubić za Twoją córą!
Isia - to fioletowe cudo to jakiś różanecznik? Robi wrażenie!
Krzyśku - córa jest jak mama zapaloną ogrodniczką i wycieczka do OB sprawiła jej sporą frajdę. Miałam nadzieję, że przywleczemy sobie stamtąd fajnego badylka, ale nie mieli już cudów w sprzedaży... Odbiłam sobie rozczarowanie na późniejszych jesiennych targach w Krakowie :lol:
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Izabelo, widzę, że mamy dzieci w tym samym wieku - rocznik 1988 :-) Mój syn wyżywał się artystycznie do 16 roku życia. Od czasów licealnych interesuje go tylko rower i komputer. Z zainteresowań muzycznych pozostał tylko śpiew w chórze parafialnym. A poza tym studiuje w PWSZ - Wydział Inż. - Ekoenergetykę.

Izabelo, jeszcze raz gratuluje pięknej i zdolnej córki.

Izo, ale z Ciebie marek nocny, siedzisz tak długo po nocach i potrafisz tak wcześnie rano wstać ;-) żeby Krzysiowi zrobić kawusię :-D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Krzysiu to muszę codziennie życzyć Ci miłych snów , to będziesz zawsze wyspany hi hi .Widzę że u Ciebie pojawiają się nowe talenty i jakie śliczne :D :D :D

Halinko to samo miałam napisać , córka Asi to cała mama .Teraz wiemy jak Asienka wyglądała , jak była mała :D
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Byłam większy chudzielec i miałam stanowczo bardziej posiniaczone i odrapane kończyny :lol: :lol: :lol: . Bea wygląda jak młoda kobietka, czego o mnie stanowczo nie dało sie powiedzieć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Witaj Krzysiu, bardzo podoba mi sie Twój wątek, szkoda, że tak późno tu dotarłam .
Pozwolę sobie wkleić kilka widoczków z wyspy Krk

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witam serdecznie :D :wink:
Dzisiejszy dzień zleciał mi strasznie szybko. Ale znalazłem oczywiście czas na moją chorobę
czyli FORUM OGRODNICZE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jestem maniak, jak nie wejdę tutaj dwa
razy w ciągu dnia to szaleje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A teraz przejdę do rzeczy:
Geniu nie przejmuj się. Fotki można zawsze zrobić. A co do fotek to u mnie w domu już dawno mi powiedzieli żebym zapomniał
o dodaniu ich na forum. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Isia piękne te widoki. Skalne miasteczko super. Aż mi się zachciało na wizyty w takim miejscu.
No i jeszcze jak zobaczyłem te listki na zdjęciach to latem mi zapachniało :D :wink:
Aska to masz małą pomocnice. Ja w domu mogę zapomnieć o tym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halinko witaj serdecznie. Ja mam cały czas kawusie gotowa na wizytę Twoją i innych forumków. Możesz
zawszę się częstować ;:40 :D
Jola nie jest to konieczne. Ale od czasu do czasu :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :wink:
Grażynko cieszę się że do mnie trafiłaś i że pokazujesz takie piękne fotki. bardzo mi miło z tego powodu.
Widzę że jesteś też ze Śląska. Mogę spytać z ciekawości z jakiego miasta. :D :wink:
A ja też mam fotki na dzisiejszy wieczór. Pokaże staw na moim osiedlu w dwóch odsłonach. Która lepsza
:?: :)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Grażynko te widoki to istne marzenie :D czy Ty tam byłaś ? Powiem szczerze że za granicami naszego państwa, byłam jedynie w niemczech :cry: Ale obiecałam sobie , że jak tylko zdrowie dopisze kiedyś na pewno w takie miejsce pojadę :D
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

ale mi się podoba super fotki
Obrazek
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krzysiu, wybacz, ale dzisiaj nie pooglądam i nie poczytam. W weekend odrobię zaległości :D
Wstawiam tylko świeże zdjęcie ze Szkocji i uciekam

Obrazek
Pozdrawiam serdecznie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Krzysiu a u Ciebie jak zawsze piękne zdjęcia nie trzeba ruszać się z domu żeby zwiedzić kraj i świat

Genia
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Krzysiu! No to zrobiłem sobie taki spacerek po miejscach znanych i nieznanych ale bezwarunkowo pięknych. Nawet ogrodowe klimaty się trafiły :wink: Ogród ambasady RP w Pradze bardzo ładny. I kaskady róż na jednym zdjęciu :!: Super :!:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Krzysiu;wczoraj nie mogłem być u Ciebie,odwiedzili nas nasi przyjaciele z obozowych wędrówek,co jakiś czas się spotykamy.taki zwyczaj od lat.Wspominamy tegoroczny obóz i propozycje na przyszły rok.Przy okazji parę roberków zaliczymy,jakaś flaszeczka też się znajdzie,cicha dobra muzyczka i czas miło i szybko leci.Ot, taka odskocznia od codzienności.
Obejrzałem zdjęcia ładne,Zosi z Łańcuta,Isi z Adrspachu,miałem okazję tam spacerować.Iza, ten hotel jest blisko mnie,zdjęcie z Nowego Rynku.W Giżycku oglądałem szanty nad Niegocinem,czy córka występowała na scenie zbudowanej na wzór dziobu starego żaglowca?.
Aśce udała się córcia,niedaleko pada jabłko od jabłoni,podobieństwo uderzające.
Isia,słyszałem o wyspie Krk,ale nie miałem przyjemności jej oglądać,widać, że warto ją odwiedzić.
Wisienka zdążyła przykleić piękne zdjęcie ze Szkocji.
Krzysiu;w/g mnie plenerowe zdjęcia wolę w kolorze,więcej szczegółów widać,ale to jest moje zdanie.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard.wkleję parę zdjęć z dnia odzyskania niepodległości na Nowym Rynku. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Kolejka po wojskową grochówkę 2.Katiusza 3.Tłum śpiewa patriotyczne pieśni 4.Haubica, taka armata.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”