Ile mam gości a ja sobie w najlepsze muzykę wczoraj słuchałem
 Ile mam gości a ja sobie w najlepsze muzykę wczoraj słuchałemi to tak genialnie że mi się usnęło i przebudziłem się o dwunastej.

Jola tak mi życzyła miłych snów że chyba dlatego tak nagle padłem, ale za to jak się wyspałem

8)
  8) Iza no ja widzę ze wszyscy Toruń odwiedzają, i to tylko ja taki zacofany jeszcze tam nie byłem.
ale z tego co wiem to na razie nie planuje, bo to byłby wypad dłuższy niż jeden dzień a na taki sobie pozwolić
nie mogę z braku czasu.

Ale jest na mojej liście wycieczek.
 Ale jest na mojej liście wycieczek.   

Aska Ogród Botaniczny w Krakowie bardzo lubię. Jest to fantastyczne miejsce, warte zobaczenia. Oczywiście jak
ktoś lubi rośliny. Jak jak pojechałem tam z rodzinką to wszyscy na ławce koło muzeum siedzieli pod paulownią a ja chodziłem
z bratem i zdjęcia robiłem. Zresztą brat powiedział że ma to gdzieś po czasie i też sobie poszedł.
 Tak to wyglądało. No
 Tak to wyglądało. Notrudno jeszcze nie raz tam będę to sobie to wszystko nadrobię

Halinko dziękuję serdecznie za wizytę

Iza widzę że masz w domu piosenkarkę, ale fajnie tak chyba, zobaczy kawał Polski
 Dziękuję serdecznie za kawkę o poranku
  Dziękuję serdecznie za kawkę o poranku  

O matko za niedługo muszę wychodzić a mi się tak nie chce. Jak zobaczę ten deszcz, za oknem to aż mną trzęsie. a do tego
te temperatury i wiatr.

Super
  Super