Ogród Różany Bogusia45
Re: Ogród Różany Bogusia45
Jedno jest pewne Twoje róże są piękne ale mało kto okrywa je tak dobrze jak ty więc jak widać coś za coś
dużo przy okrywaniu pracy ale efekty widać 
- Georginia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Boguś, ale u Ciebie to wszystko pięknie rośnie.Róże cudne i nie tylko róże.Gratulacje. 
-
Bogus45
- 200p

- Od: 13 cze 2009, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Sasanka18

- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Boguś jeszcze chwila a rzeczywiście spektakl będzie niesamowity
róże u Ciebie ogromne- czym Ty je karmisz
pozdrawiam
róże u Ciebie ogromne- czym Ty je karmisz
pozdrawiam
-
Bogus45
- 200p

MARYSIU jeżeli chodzi o jedzonko dla Róż to wysiałem 25 kg Azofoski z mikroelementami wysiałem to wszystko
w marcu nawóz pokryty warstwą ziemi tak aby składniki jego się nie utleniały. Nawozy wysiewam jak tylko
ziemia rozmarznie tak aby przy wiosennych opadach dobrze się w chłoną. Na razie pogoda sprzyja Różom jedynie
co niektóre połapały mączniak z nadmiaru wilgoci jak również nawożenia. Jednak na ten czas upajam się widokiem
swoich Pięknych szczególnie Alchymist tak jak i pozostałych. Pozdrawiam Boguś45!

w marcu nawóz pokryty warstwą ziemi tak aby składniki jego się nie utleniały. Nawozy wysiewam jak tylko
ziemia rozmarznie tak aby przy wiosennych opadach dobrze się w chłoną. Na razie pogoda sprzyja Różom jedynie
co niektóre połapały mączniak z nadmiaru wilgoci jak również nawożenia. Jednak na ten czas upajam się widokiem
swoich Pięknych szczególnie Alchymist tak jak i pozostałych. Pozdrawiam Boguś45!

-
Bogus45
- 200p

- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Piszesz, że upajasz się widokiem swoich róż, powiem Ci, że i ja upajam się tym widokiem. Zastanawiam się, jak przechodnie reagują na taki widok, a pewnie i zapach. Piszesz też, że Golden Rose jest królową złotych róż. Co Cię do niej przekonuje? Lubię żółte róże, no może nie wszystkie, ale większość, stąd moje pytanie.
-
Bogus45
- 200p

EWO! przechodniów akurat wcale ślepa uliczka na uboczu dwa domy nawet sąsiad się nie interesuje różami jeno Tuje i strzyżenie trawy.
Żółte w tym roku szczególnie pięknie kwitną a że czerwieni i różu ci u mnie dostatek to zacząłem adorować żywe Złoto i jestem przeszczęśliwy
mimo że prawdziwego tyle co na palcu. Byłem w Twoim ogrodzie pełnym kolorowych cukierków różanych podobny częściowo do mojego
mnóstwo odmian piękne foty robisz z nazwami jak Ty Dziewczyno to wszystko obrabiasz pewnie jesteś na eme .
Pozdrawiam Boguś45!

W tym sezonie nie tylko mnie ale też siostrze ogrodniczka żółte się podobają wpieła sobie we włosy a braciszek w buszu zielonym
spaceróje zamiast podlewać róże bo już robi się sucho.

Żółte w tym roku szczególnie pięknie kwitną a że czerwieni i różu ci u mnie dostatek to zacząłem adorować żywe Złoto i jestem przeszczęśliwy
mimo że prawdziwego tyle co na palcu. Byłem w Twoim ogrodzie pełnym kolorowych cukierków różanych podobny częściowo do mojego
mnóstwo odmian piękne foty robisz z nazwami jak Ty Dziewczyno to wszystko obrabiasz pewnie jesteś na eme .
Pozdrawiam Boguś45!

W tym sezonie nie tylko mnie ale też siostrze ogrodniczka żółte się podobają wpieła sobie we włosy a braciszek w buszu zielonym
spaceróje zamiast podlewać róże bo już robi się sucho.

- Marzena62
- 500p

- Od: 13 lip 2012, o 22:21
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
z pozdrowieniem - Marzena
Pięknie a róże alchemist posadziłam w tym roku i aż jestem ciekawa czy będzie tak pięknie kwitł jak u ciebie

-
Bogus45
- 200p