. Cudowne kwiaty
 . Cudowne kwiaty   . Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
 .
 . Cudowne kwiaty
 . Cudowne kwiaty   . Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
 .

po prostu bajeczne!
 po prostu bajeczne!

wiosna w pełnej krasie u Ciebie Dorotko!Miłego dnia! Wybieram się bliżej południa na rekonesans ale tam pobojowisko po dzikach można zobaczyć jako aktualne widoki.
 wiosna w pełnej krasie u Ciebie Dorotko!Miłego dnia! Wybieram się bliżej południa na rekonesans ale tam pobojowisko po dzikach można zobaczyć jako aktualne widoki.  

dzisiaj jak sprzątnęłam liście z mojej cienistej rabaty okazało się że przylaszczki-te pozostałe żyją
 dzisiaj jak sprzątnęłam liście z mojej cienistej rabaty okazało się że przylaszczki-te pozostałe żyją   widać czubki pączków przy powierzchni ziemi,tak samo prymule sieboldii są czubki liści
 widać czubki pączków przy powierzchni ziemi,tak samo prymule sieboldii są czubki liści   ,w ogóle choć w nocy było -3 to przez te dwa wiosenne dni wszystko ruszyło z kopyta
 ,w ogóle choć w nocy było -3 to przez te dwa wiosenne dni wszystko ruszyło z kopyta
 . Piękny kolor . Moje jeszcze niziutkie , widać tylko czubki pąków.
 . Piękny kolor . Moje jeszcze niziutkie , widać tylko czubki pąków.
No tak.Rzeczywiście nie ma co pokazywaćdorcia7 pisze:Lidziu jestem,jestem...ale pisać nie ma co a pokazywać tym bardziej,na działce nie byłam....pogoda pod psem,w nocy znowu był przymrozek,słońca jak na lekarstwo,zbyt mało żeby osuszyć ścieżki,a za chwilę gorący okres przedświąteczny nawet jak pogoda się poprawi to czasu nie będzie,zresztą dzisiaj czytałam że może nam się przydarzyć biała Wielkanoc,więc z czego tu się cieszyćnie wiem czy coś kwitnie czy nie,widziałam u Ciebie tulipanki Unicum,jesienią kupiłąm po raz trzeci i obawiam się,że znowu dostałam cebulki innych tulipanów i jestem prosto z mostu mówiąc wkurzona ,ostatnio jak byłam na działce w tym miejscu co je posadziłam wyglądały z ziemi czubki liści ale bez charakterystycznej kolorystyki więc znowu pewnie obejdę się smakiem,ale tym razem nie podaruj tej szkółce ,no widzisz Lidziu doła mam
co gorsza na balkonie stacjonują rośliny ,kiedy je sadzić jak mroźne powietrze i tylko pączusie na tawułach i forsycji przed blokiem wskazują,że może w końcu doczekamy się wiosny