Też wczoraj miałam piękne słoneczko a na dzisiaj zaplanowałam mycie okien, więc ta zadymka wcale nie jest mi na rękę.

Coś mi się zdaje, że dopiero po świętach wszystko się odmieni.Ech ... idę szykować choinkę, potem jajkami ją przystroję.

Pomysł z choinką genialny
 Pomysł z choinką genialny  

U mnie śniegu brak na szczęście,czekam na czwartek,ma być 11 na plusie
 U mnie śniegu brak na szczęście,czekam na czwartek,ma być 11 na plusie 

a jeszcze te nadprogramowe to już w ogóle
 a jeszcze te nadprogramowe to już w ogóle   . Pogoda nie ciekawa ale w końcu wiosna przyjdzie . Zakupy piękne chociaż nie dowidzę co dokładnie. Widzę lilie, dalie i nie wiem co
 . Pogoda nie ciekawa ale w końcu wiosna przyjdzie . Zakupy piękne chociaż nie dowidzę co dokładnie. Widzę lilie, dalie i nie wiem co   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 przecież pół sklepu wykupiłaś, ale za to humorek na medal.
 przecież pół sklepu wykupiłaś, ale za to humorek na medal.  

.
 . .
 .
 Trzymam za słowo z tym czwartkiem
  Trzymam za słowo z tym czwartkiem  
  Kupiłam kilka odmian lilii, floksów (jeszcze więcej, bo całkiem sporo posiadam
  Kupiłam kilka odmian lilii, floksów (jeszcze więcej, bo całkiem sporo posiadam  ), pełnego orlika i frezje, którym się ostatnio odgrażałam
 ), pełnego orlika i frezje, którym się ostatnio odgrażałam  I oczywiście kwitnące już pierwiosnki, bo tak ładnie się do mnie w lidlu uśmiechały
 I oczywiście kwitnące już pierwiosnki, bo tak ładnie się do mnie w lidlu uśmiechały   

) sporo mi odradził, bo więcej w koszyku było
 ) sporo mi odradził, bo więcej w koszyku było  Trudno, antydepresanty pewnie droższe by były
  Trudno, antydepresanty pewnie droższe by były 

. Byłam pewna, że tam u góry gdzieś są dalie
 . Byłam pewna, że tam u góry gdzieś są dalie  . A floksy są świetne, sama mam kilka kolorów i dokupiłam kolejne. Z pewnością na nich się nie skończy bo lubię je po prostu.
 . A floksy są świetne, sama mam kilka kolorów i dokupiłam kolejne. Z pewnością na nich się nie skończy bo lubię je po prostu. No z tego to ja się uśmiałamNajwyzej ema postawię na środku, niech jajca trzyma
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
 .

jak jeszcze ze dwa razy śnieg spadnie to cały sklep wykupisz
 jak jeszcze ze dwa razy śnieg spadnie to cały sklep wykupisz   

Nie dość, że ładne to jeszcze tak dłuuuugo kwitną. A em będzie stał z jajcami, bo to on wycinał iglaki
 Nie dość, że ładne to jeszcze tak dłuuuugo kwitną. A em będzie stał z jajcami, bo to on wycinał iglaki  

Nawet mnie nie strasz tym śniegiem, bo gdzie ja to wszystko poupycham i kiedy
  Nawet mnie nie strasz tym śniegiem, bo gdzie ja to wszystko poupycham i kiedy  
  jedna jest podpisana "różowa", a druga "ciemnoróżowa" i to ta "różowa" wypuściła już kiełki, druga na razie jeszcze śpi
  jedna jest podpisana "różowa", a druga "ciemnoróżowa" i to ta "różowa" wypuściła już kiełki, druga na razie jeszcze śpi  Tylko teraz pozostaje pytanie która jest która
  Tylko teraz pozostaje pytanie która jest która