Aniu zawsze cieszy mnie twoja wizyta, bo masz takiego samego kręćka na clematisy jak ja. Chociaż ostatnio to mnie nawet pobiłaś ilością. Będziemy mogły porównywać niektóre, bo dużo mamy tych samych.
Hibiskus ze zdjęcia jest taki sam w realu po prostu niebieski.
Maju to znaczy wcale

. U nas stację kolejową zlikwidowali.

Chyba że do Katowic a, potem Busem, ale coś mi się wydaje że wcale i są to tylko wykręty, bo dla chcącego nic trudnego, sama widzisz po mnie. Co do nektarynek to były smaczne , ale małe ,bo na razie w donicy.Hibiskus bylinowy nie tylko ma piękny kolor kwiatu bo bardzo ciemny, ale również ma piękne liście podobne do klonu.Zamknę wątek jak tylko skończą mi się zdjęcia z zeszłego roku. Nowy rok zacznę już w nowym wątku bo ten będzie wystarczająco długi.
Tosiu jeszcze trochę zdjęć zostało, a później będzie nowy wątek, jak się zrobi bardziej kolorowo na działce. Powojnik który Ci się podoba to Powojnik kwiecisty (Clematis florida). Niestety nie zimuje w naszym klimacie, u mnie rośnie w donicy i zimuje w domku na działce. Mam go już 4 sezon.
Jadziu nie było mnie długo ale mam nadzieję że już co nieco wróciło do normy. Ten wątek będzie trzeba za niedługo skończyć i zacząć nowy. Zdjęcia się kończą, a też nie może być za długi. Jeśli chodzi o Amelkę to mam ja od drugi sezon, Nie wiele urosła, ale co s jej pędy chorują, zobaczymy jak będzie w tym roku. Co do kwiatu to zmienia płatki ale żeby robiły się piegowate , nie zauważyłam. Za to kolor ma wyjątkowo ciekawy.