Wycinka drzew totalna a ile opału do kominka lub piecyka będzie ...nie zmarzniesz
Pod Puszczą cz-1
-
leszczyna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod Puszczą cz-1
ELU Li..... mam pod ręką,
za namiary będę pilnować ale Twoje mi się bardzo podobają i tak sobie myślę czy nie podejdę do kużni gdzie ploty i bramy kują, choćby po to aby w cenach się zorientować.
Wycinka drzew totalna a ile opału do kominka lub piecyka będzie ...nie zmarzniesz
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu , u kowala może być drogo . Szukaj zakładów ślusarskich, tam mają czym wyginać druty i prędzej to zrobią a do tego na pewno taniej bo drut kupują hurtowo a nie jak w kużni , gdzie kują pręty stalowe .Powiedz kochana gdzie masz aktualny wątek . Pozdrawiam 
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ela Dzięki za nauki, mam takiego ślusarza co mi robił moje ustrojstwo musze z nim zagadać.
Ela mój wątek w mojej stopce kliknij w. " od przybytku glowa nie boli " i będziesz mnie odwiedzać - zapraszam

Ela mój wątek w mojej stopce kliknij w. " od przybytku glowa nie boli " i będziesz mnie odwiedzać - zapraszam
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja sobie pomyślałam, że na złomowiska można zajrzeć, tam czasem takie łuki można trafić 
- pela11

Krysiu ,na pewno Twój ślusarz zrobi Ci podpory bo ustrojstwo wykonał super ,więc z obeliskiem sobie poradzi.
Jwonko ,Swego czasu często zaglądałam na złom ,ale przynajmniej u mnie wszystko teraz zgniatają .Nic więc nie można wypatrzyć
.
Jwonko ,Swego czasu często zaglądałam na złom ,ale przynajmniej u mnie wszystko teraz zgniatają .Nic więc nie można wypatrzyć
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Także przydał by mi się taki obelisk.
. Te marketowe , byle wiatr by je złamał na pół..
. Zamówić porządniejsze, grubsze i stabilniejsze...złomiarze mi wyniosą wraz z różą.
. I co ja mam zrobić
, pewnie drewniane. Na te się chyba nie połaszczą. 
- pela11

Kupić drewniane i już .
Nie ma wyjścia ,no chyba że na zimę podłączysz pod prąd żeby nie ukradli 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Złodziejaszki są przebiegłe i prąd wyłączą, a dasz mocniejszy to Cię do sądu podadzą
Kradną trakcje kolejowe
Zrobiłam rekonesans i w LM jest pergola najsolidniejsza z drewna, a na podpory trzeba szukać ślusarza albo wiejskiego spawacza, żeby zrobił z drutu zbrojeniowego i pomalować na ciemną zieleń
Weekend pewnie Pod Puszczą ? to słoneczka Elu życzę 
- pela11

Dziewczyny ,jestem wściekła .Właśnie się dowiedziałam że nie jadę do ogrodu bo mój synek umówił się po pracy w sobotę na imprezę kawalerską .Wiadomo że po sobotnim imprezowaniu nie będzie w stanie w niedzielę rano usiąść za kierownicą. Kiedyś go w końcu ubiję jakem jego matka.
Najbardziej martwię się o rośliny ,które czekają na posadzenie choćby do doniczek.Marketowe róże mają już zielone , spore pędy ale korzenie zakręcone są folią , jak nie dostaną dłużej wody to mam wrażenie że po prostu padną i nie wiadomo czy potem raz jeszcze ruszą z wegetacją? Muszą czekać do przyszłego weeckendu .Muszę koniecznie pomyśleć , jak się uniezależnić od syna z dojazdami..
Gdyby było już ciepło , to bym pojechała autobusem ale niestety jest zimno ,a i całą furę rzeczy i roślin mam do zabrania, więc póki co to on mi niestety robi łaskę .Nie jestem jednak złośliwa ,ale mu to zapamiętam i poczekam kiedy przyjdzie w łaskę do matki ,to mu wtedy wygarnę ,a co !
A przyjdzie , przyjdzie na 100% .Pozdrawiam Was dziewczyny i zazdroszczę bo większość z Was będzie na ogrodach .

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Oj Elu tak to jest ja jest się uzależnionym od drugiej osoby, no ale co się odwlecze to nie uciecze, ma być jeszcze zima, ja swoją różę wsadziłam do doniczki i tak pojedzie na działkę 
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
pela11 pisze:.Właśnie się dowiedziałam że nie jadę do ogrodu bo mój synek umówił się po pracy w sobotę na imprezę kawalerską .Wiadomo że po sobotnim imprezowaniu nie będzie w stanie w niedzielę rano usiąść za kierownicą. Kiedyś go w końcu ubiję jakem jego matka.![]()
Elu....abyś synusia nie ubiła muszę go wziąć w obronę.
- pela11

Ja chcę do ogrodu
.U mnie dzisiaj nie padało. Nic tylko się upić z rozpaczy
Jak bym miała Jwonko 2-3 szt.to bym posadziła do doniczek i już ,ale ja mam w domy 15 szt. i ani dużych donic ,ani tyle dobrej ziemi nie mam .Wszystko stoi w garażu koleżanki.
Zeniu Ty mi go nie broń bo i tak go ubiję .To niech jutro leje ,przynajmniej nie będzie mi żal .Kupię butelkę wina i odwiedzę koleżankę u której stoją moje roślinki .Jak upiję się na smutno to własnymi łzami podleję kwiatki żeby nie uschły ,chociaż nie wiem czy sól im nie zaszkodzi
Zeniu Ty mi go nie broń bo i tak go ubiję .To niech jutro leje ,przynajmniej nie będzie mi żal .Kupię butelkę wina i odwiedzę koleżankę u której stoją moje roślinki .Jak upiję się na smutno to własnymi łzami podleję kwiatki żeby nie uschły ,chociaż nie wiem czy sól im nie zaszkodzi
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Elu bądź dobra dla synka nie tylko dla kfiatków Słusznie Zenia pisze jemu też się coś należy
Kwiatki w zimnie przetrwają bez problemu
a wino sobie kup tylko nie pij na smutno, nie warto szkoda wina 
- pela11

Ciekawa jestem jaki macie interes w , tym , żeby go bronić ?
Mnie nikt nie chce pożałować ,to niesprawiedliwe .Strzelam focha , a co
Lecę na winko 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Peluniu biedna, ja Cię przytulę, bo wiem, jak Ci żal serce ściska. Człowieka tak nosi, tak chce w ziemi grzebać, sadzić, nawozić, a tu doopa blada

różyczkom chyba nic się nie stanie, bądź dobrej myśli! W tych czrnych zawijaskach są dobrze zabezpieczone. Przecież w marketach też stoją tygodniami i najczęściej jednak żyją.