O jacy mili Goście, a ja dostałam ofertę od Clematisa i przepadłam
Lucynko oprócz pracy musisz mieć przyjemności, więc nie miej wyrzutów sumienia

Floksa kupiłam w naszym sklepie Polanu, bardzo mnie cieszy że sklep poszerza swoją ofertę i można tam naprawdę głowę stracić

Mam jednak pewien hamulec na który czekam i po prostu nie mogę się puszczać
Co masz biedna zrobić ? bierz ze sobą np. 10 zł dziennie i za tyle możesz sobie pozwolić na przejście przez ryneczek
Justysiu to nie możesz mieć wody w ogrodzie, jeszcze takiej pułapki, wyczochraj Dianę
Ja myślę że budlei będzie tam dobrze

Przed zimą przekopuję ziemię w tunelu i różnie rok temu posiałam żytko a tym roku przekopałam z kurzeńcem i częściowo wymieniłam tzn wyrzuciłam część a przyniosłam z woliery taką przerobioną przez kury
Ewuniu miło że jesteś
Ta odrobina wiosny cieszy, a jeszcze w taki dzień jak dzisiejszy, ciepły i bezwietrzny

Wiadomo tyle jest prac po zimie i chociaż nie wszystko da się już zrobić to etapami uprzątam, prześwietlam i wycinam co nie zaszkodzi roślinom nawet jak przyjdzie jeszcze zima

Floksy miały dobry sezon ubiegły, ciepła i sucha pogoda pozwoliła im długo kwitnąć a nawet powtarzać kwitnienie
Wszystkiego dobrego Ewuniu
Olgo jak się cieszę, ze jesteś
Robiłam dzisiaj małe sprzątanie i wzrok padł na miejsce gdzie mnie czeka niespodzianka liliowa i wiesz pomyślałam o Tobie i wywołałam Cię w myślach

Połacie przylaszczek to dopiero musi być widok? może masz zdjęcie?
Jak Twoja Ruda Panienka? Dziękuję za zielone życzenia, a dzień w ogrodzie to prawdziwe święto szczególnie po zimie

Życzę Ci pięknej wiosny i dużo radości