.
.Ale Ci skrętnik poszalał
 .
.Fajne zakupy w Biedronce. Ja też kupiłam scindapsusa, a nawet dwa różne, peperomie jakoś do mnie nie przemówiły
 .
.I gdzie to: "jeszcze coś nowego" ja się pytam?

.
. .
. .
.

A ty jakie kupiłaś scindapsusy? U mnie był tylko ten jeden-chyba na Mnie czekał (schowany pośród innych kwiatów)
 A ty jakie kupiłaś scindapsusy? U mnie był tylko ten jeden-chyba na Mnie czekał (schowany pośród innych kwiatów)  

Nie mogłam się zdecydować , który kolor wybrać - różowy czy biały
 Nie mogłam się zdecydować , który kolor wybrać - różowy czy biały   Więc wzięłam obydwa
 Więc wzięłam obydwa   

, a ja się nie znam na takich liściorach za bardzo. Będę się martwić później.
, a ja się nie znam na takich liściorach za bardzo. Będę się martwić później. i w końcu nie kupiłam żadnego
 i w końcu nie kupiłam żadnego  . Chyba na razie sobie odpuszczę. Za to mam gardenię
. Chyba na razie sobie odpuszczę. Za to mam gardenię  .
.

Też widziałam dziś gardenię , ale nigdy nawet nie czytałam o tym kwiatku , więc nie mam zielonego pojęcia o jego pielęgnacji. Zresztą muszę troszkę przystopować z tymi zakupami kwiatowymi , bo miejsce się kurczy
 Też widziałam dziś gardenię , ale nigdy nawet nie czytałam o tym kwiatku , więc nie mam zielonego pojęcia o jego pielęgnacji. Zresztą muszę troszkę przystopować z tymi zakupami kwiatowymi , bo miejsce się kurczy  

. Chyba piętrowe doniczki trzeba wymyślić
. Chyba piętrowe doniczki trzeba wymyślić  .
. . Ale pachnie cudownie
. Ale pachnie cudownie  .
. .
.
 Bardzo mi się podoba Anturium, mi zawsze usycha. Widziałam śliczny asparagus, kupiłaś taki duży? Jak rośnie? Też na niego poluję
 Bardzo mi się podoba Anturium, mi zawsze usycha. Widziałam śliczny asparagus, kupiłaś taki duży? Jak rośnie? Też na niego poluję 

Są przepiękne
 Są przepiękne  

I cieszę się że w ogóle ktoś zauważył że mnie długo nie było
 I cieszę się że w ogóle ktoś zauważył że mnie długo nie było  Miałam na głowie remont i przeprowadzkę (drugie piętro tego samego domu ) więc z czasem było krucho. I okazało się że spodziewamy się dzidziusia
 Miałam na głowie remont i przeprowadzkę (drugie piętro tego samego domu ) więc z czasem było krucho. I okazało się że spodziewamy się dzidziusia   , więc zakupy i przygotowania zajmują każdą wolną chwilę. Od ponad dwóch tygodni czytam forum i próbuje nadrobić zaległości , no ale skoro zostałam wywołana do tablicy to nadrabiam zaległości też u siebie w wątku. a więc zapraszam do oglądania
 , więc zakupy i przygotowania zajmują każdą wolną chwilę. Od ponad dwóch tygodni czytam forum i próbuje nadrobić zaległości , no ale skoro zostałam wywołana do tablicy to nadrabiam zaległości też u siebie w wątku. a więc zapraszam do oglądania  

Asparagusa kupiłam w Biedronce, tak wyglądał
 Asparagusa kupiłam w Biedronce, tak wyglądał

Nadrabiam zaległości póki jestem w dwupaku
 Nadrabiam zaległości póki jestem w dwupaku  Mam nadzieję że dzidziuś będzie na tyle spokojny że będę mogła od czasu do czasu coś napisać
  Mam nadzieję że dzidziuś będzie na tyle spokojny że będę mogła od czasu do czasu coś napisać  Również pozdrawiam
 Również pozdrawiam  
  Mam nadzieję że zakwitną ponownie w takich kolorach jak były kupione. Teraz wyglądają tak
 Mam nadzieję że zakwitną ponownie w takich kolorach jak były kupione. Teraz wyglądają tak