śliczne maleństwo nam tu rosnie na forum
Nasz kawałek trawnika....cz.2
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p

I Tobie i Tobiecoccinella pisze:Wybaczcie, ale miałam tak zalatany dzięń... Chyba dopiero w poniedziałek mi się ciut uspokoi. Życzę wszystkim miłej niedzieli i dużo słonka!!!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- coccinella
- 1000p

Witajcie!
Ja wczorajmiałam dzień odwykowy od kompa ;) ale za to wczoraj miło spędziliśmy niedzielę. Ja spałam do 10.30, Marzena prawie godzinę dłużej! R w tym czasie z Kurczakami był w kościele. Potem obejrzeliśmy film, a przed obiadem poszliśmy na spacer i puszczaliśmy latawiec. Super się uśmialiśmy, trochę zmarzliśmy, ale wróciliśmy zadowoleni. A dzisiaj czeka mnie przeprawa z przemeldowywaniem prądu itp. Ależ mi się nie chce ruszaćz domu, tym bardziej, ze leje jak opętane.
Ja wczorajmiałam dzień odwykowy od kompa ;) ale za to wczoraj miło spędziliśmy niedzielę. Ja spałam do 10.30, Marzena prawie godzinę dłużej! R w tym czasie z Kurczakami był w kościele. Potem obejrzeliśmy film, a przed obiadem poszliśmy na spacer i puszczaliśmy latawiec. Super się uśmialiśmy, trochę zmarzliśmy, ale wróciliśmy zadowoleni. A dzisiaj czeka mnie przeprawa z przemeldowywaniem prądu itp. Ależ mi się nie chce ruszaćz domu, tym bardziej, ze leje jak opętane.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Witaj Iwonko, ciesze się, że u Ciebie wszystko ok! Nie ma nic przyjemniejszego niż takie puszczanie latawca z dziećmi wtedy człowiek sobie przypomina, że dzieci to nie utrapienie tylko źródło radości której nie da się wyrazić słowami - ja ostatnio mam więcej tych cudownych doznań bo Szymek szczęśliwie zakończył (mam nadzieję) okres totalnego uporu i jest fajnym i pracowitym chłopczykiem (ci co do mnie zaglądają wiedzą jak uwielbia prace na roli!). Pozdrawiam i czekam tak jak wszyscy na jakieś zdjęcia nowego mieszkania!
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31