O kurcze padłam ze śmiechu .Chciałam zdążyć przed Krzysiem ,bo on przecież zawsze rano przed pójściem do pracy tu zagląda,więc lecę z kawką i.................mało jej nie rozlałam.
Ale można zobaczyć czy ptaszysko ma paznokcie obcięte
Przepraszam, poproszę może o zmniejszenie tych zdjęć sama nie potrafię [na razie...szybko sie uczę,a ile śmiechu mam przy tym]
chciałam usunąć jeden post bo jakoś mi się wysłało dwa razy ,no to mam teraz trzy razy ,a co ja dalej wykombinuję to nie pytajcie bo ja sama nie wiem.
Witajcie Iza Dziękuję Ci bardzo za wizytę i fotki Naprawdę dawno tak się nie roześmiałem
bo od razu przypominają mi się moje wpadki początkowe na forum. Zaraz to się zmieni zobaczysz. Tylko Któryś
z Moderatorów tutaj zajrzy. Nie przejmuj się. No ale udało Ci się zdarzyć przed moją wizytą Jola to po prostu przypadek że tyle Pań mnie odwiedza Ale Panowie też się znajdą i to praktycznie
codziennie. Wisienko dzięki za fotki z Krakowa. Może i go każdy zna ale o tej porze dnia jeszcze nie miałem okazji zobaczyć to magiczne miejsce Dziękuję. Gigo dzięki za foteczki tyko zastanawiam się co to za miejsce Widzę te psiaki w klatkach to aż się ich szkoda robi, bo pewnie wolałyby latać sobie po trawce i się bawić Rysiu Toruń już widziałem w paru odsłonach ale tak fantastycznego wejścia do teatru to ja jeszcze nie widziałem.
Strasznie mi się podoba i zrobiło na mnie to wejście ogromne wrażenie. Halinko i Geniu serdecznie dziękuję za wczorajsze wizyty i zapraszam na następne
No a wszystkim życzę udanego dnia
PS: Lecę na wątek Izy, muszę obadać co to w ogródku chowa
to może i ja poza Płockiem coś pokażę tym razem Praga hradczany siedziba prezydenta Czech a to ja i widok na dolną Pragę ambasada Polski w Pradze oczywiście najważniejsz ogród
Isia dziękuję za piękne fotki z Pragi. Tam jeszcze nie byłem
a jedyne miejsce w Czechach jakie odwiedziłem to Ostrawa
ale też tylko tak przelotnie. Miałem mało czasu na zwiedzanie
nie mówiąc już o robieniu zdjęć których nie mam niestety.
Ale było tam bardzo fajnie.
Ten Ogród naszej Ambasady jest po prostu bajeczny.
Zupełnie inny rodzaj ogrodu. jeśli się nie mylę jest on
troszkę w stylu Francuskim z dodatkami Angielskimi.
Witam serdecznie Isia to w takim razie jest to fantastyczny zakątek. W miastach
takie miejsca są bardzo ważne. Człowiek może sobie na ławce
posiedzieć i pomyśleć o wszystkim. Aż zachciało mi się na wyprawę
do rosarium. Szkoda tylko że już jest zamknięte aż do wiosny Giga witaj serdecznie fajnie że do mnie zaglądasz Geniu ten wątek tworzą wszyscy forumowicze. Bardzo się cieszę że
się podoba i że tak chętnie zdjęcia dodajecie. DZIĘKUJĘ Halinko wieżę że codziennie mnie odwiedzasz. Ja też bardzo często
zaglądam w Twoje progi. Zaraz się tam wybieram
Ale najpierw dodam fotki